La Mola Hotel & Conference Centre

Golfvakantie Barcelona…? Dan is La Mola Hotel & Conference Centre een geweldige plek. Combineer de prachtige golfbanen van “Real Club de Golf El Prat” (45 holes ter plekke) met de stad Barcelona en al z’n glorie! Het 4-sterren superior hotel is gelegen op 32 km van het centrum van Barcelona en op 40 minuten rijden van Barcelona Airport. Een golfvakantie Barcelona voor een aantal nachten of een week…, genieten van golf en méér!

In totaal beschikt het hotel over 186 moderne kamers verdeeld over standaard Guest kamers waarvan sommigen met balkon (25 m²), Deluxe kamers met balkon (37 m²) en Junior Suites (45 m²). De kamers hebben grote ramen waardoor ze lekker licht en ruim zijn. Van alle gemakken voorzien inclusief een fijne badkamer en een groot bureau over de gehele breedte van de kamer en Wifi.

Er is een rustig buitenzwembad achter het hotel. Tevens is er een Spa van 800 m² met klein binnenzwembad en een thermal chromotherapy circuit, sauna en stoombad (€ 15,- per persoon). Er zijn massagemogelijkheden tegen betaling. Verder is er een restaurant (l’Obac) en 3-private dining zalen. Er is tevens de “Sofora Bar & Terras” waar u van tapas en kleine gerechten gebruik kunt maken. Natuurlijk raden wij u ook aan om in Barcelona lekker te dineren…

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk 45 holes ter plekke (op 15 minuten lopen of 2 minuten met buggy) van Real Club de Golf El Prat verdeeld over de 18-holes van de “Open Course” waar reeds 10 keer het Spaanse Open op gehouden is, de “Blue Course”, “Yellow Course” of “Green Course”. Er zijn vele lussen mogelijk vanwege de 5 aanwezige 9-holes gedeeltes welke door Greg Norman onder handen zijn genomen. Een absolute tip is om ook te spelen op “Golf Montanya” op zo’n 1.000 meter hoogte op 58 km van het hotel. Dit is altijd de thuisclub geweest van “Johan Cruijf” en is een onontdekte parel! Daarnaast is Club de Golf Barcelona een interessante golfbaan met zeer veel afwisseling op 33 km. Een golfvakantie Barcelona op maat voor u gemaakt!

Expedition | La Mola Hotel & Conference Centre

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 3 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Real Club de Golf El Prat (3 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ook wanneer u geen golf speelt! Andere golfbanen ook mogelijk zoals Golf Montanya en Club de Golf Barcelona

Gehele jaar door vanaf: € 515,- pp*

 

Specialiteit:
Hotel & congrescentrum aan fameuze golfbanen, niet ver van centrum Barcelona, Spa
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Barcelona
  • Spelen op fameuze golfbanen
  • Genieten zon, zee en strand
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Twin of Double standaard kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
* voor golfen op zaterdag en zondag is er een aanzienlijke meerprijs van zo rond de € 40,- per greenfee. Vraag ons om een op maat gemaakt voorstel!

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228