La Reserve – Saint Jean de Luz

Golfvakantie Frankrijk in Saint-Jean-de-Luz! La Réserve is gelegen bovenop een klif met uitkijk over de Atlantische Oceaan en de leuke badplaats Saint Jean de Luz. Het uitzicht over zee is werkelijk adembenemend. Op slechts 15 minuten lopen van het centrum van het charmante Saint Jean de Luz met z’n bekende zandstranden. Vanaf de balkons van de kamers, vanuit het ‘infinity’ zwembad en vanaf het terras van het restaurant is het moeilijk te zeggen of de oceaan het hotel tegemoet komt of dat het hotel overgaat in zee. Het effect is in ieder geval geweldig. Daarnaast is La Réserve niet ver gelegen van de vele omringende golfbanen en de luchthaven van Biarritz (16 km).

La Réserve bestaat uit een hotel met 41 kamers en een residentie met 44 appartementen op hetzelfde landgoed. Als zijnde een slapende schoonheid is het hotel van la Reserve in 2009 geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht voor een bedrag van 5 miljoen euro. Het hotel is daarom nu beloond met 4 sterren vanwege z’n ruime kamers, de geleverde kwaliteit en de inrichting. De kamers beschikken allen over een charmante badkamer met kleuren uit de Baskische landschappen. Het gebruik van warme stoffen en zachte vloerbedekking bevestigen deze lokale gedachtengang. De kamers zijn onderverdeeld in 5 standaard kamers, 5 tradition kamers, 7 club kamers, 18 ocean kamers en 6 (junior) suites.

De natuur zelf heeft gezorgd voor het prachtige karakter van deze plek. Tuinen die over de zee heen hangen en een spectaculair ‘infinity’ zwembad dat in de heuvel is gebouwd. Op deze manier ligt u heerlijk in het zwembad en hoort u de zee meters beneden u razen. De fameuze zandstranden zijn te vinden na een korte wandeling richting Saint Jean de Luz. U kunt dineren in ‘Ilura’, het restaurant van het hotel met z’n panoramisch terras. Het restaurant wordt gerund door Chef Fabrice Idiart waarin hij traditionele en moderne Baskische gerechten combineert. U kunt natuurlijk ook genieten van de vele restaurantjes in Saint Jean de Luz of zelfs Biarritz (17 km).

In Baskenland zijn zeer veel verschillende activiteiten te ondernemen. Van zonnen op de stranden en ontspannen in de diverse Thalasso centra tot actief de ‘Pyreneeën’ in of het bezoeken van de prachtige stad San Sebastian in Spanje. Golfen kunt u op diverse golfbanen met een verschillend karakter. Tussen de 15 en 20 km van la Reserve treft u de golfbanen zoals: Golf d’Arcangues, Makila Golf Club, Golf Biarritz le Phare en Golf de Chiberta. Een stukje verder rijden kunt u ook nog spelen op Golf d’Hossegor (46 km), Golf de Seignosse (52 km) en Golf de Moliets (71 km). Bij elkaar genomen is het een perfecte combinatie voor diegene die willen golfen of voor hen die willen genieten van de Baskische keuken, de prachtige natuur en de heerlijke stranden. Met name in het laag en midden seizoen kunnen wij u scherpe tarieven bieden.

Expedition | La Reserve – Saint Jean de Luz

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Makila Golf Club
  • Golf d’Arcangues
  • Golf Biarritz le Phare

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, zeker ook voor niet golfers!
Vraag ons gerust om een passend voorstel!

t/m 30 April – vanaf € 635,- pp*

01 Mei t/m 04 Juli – vanaf € 755,- pp*

05 Juli t/m 31 Aug. – vanaf € 975,- pp*

01 Sept. t/m 27 Sept. – vanaf € 755,- pp*

28 Sept. t/m 12 Nov. – vanaf € 635,- pp*

Vraag evt. ook naar onze Shortbreaks!

 

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke locatie, 16 km van Biarritz Airport, Vele activiteiten mogelijk in baskenland
Mogelijkheden

  • Genieten van de fameuze stranden van Saint jean de Luz & Biarritz
  • Ontspannen in één van de Thalasso centra in deze regio
  • Surfen op de bekende golven in deze regio
  • Wandelen en fietsen in de nabije bergen (Pyreneeën)
  • Bezoek brengen aan San Sebastian in Spanje
* prijzen geldig o.b.v. de voordeligste “Standard” Room.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228