Las Colinas Golf and Country Club

Las Colinas Golf & Country Club bestaat uit een prachtig golfresort dat in een rustieke kom gelegen is op zo’n 5 km van de eerste stranden. Het resort bestaat uit de prachtige championship golfbaan “Las Colinas” met clubhuis, 2 restaurants, diverse prachtige moderne villa’s en een gebouw met zo’n 30 appartementen / kleine villa’s. Op zo’n 45 minuten rijden ten zuiden van Alicante Airport, zo’n 10 kilometer onder Torrevieja, 2 km van “Real Golf Club de Campoamor” en 3 km van “Las Ramblas Golf Course”. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

U kunt op dit resort verblijven in de ongeveer 30 luxueuze appartementen en kleine villa’s. Er zijn 2-bedroom appartementen en 3-bedroom appartementen voor respectievelijk 4 en 6 personen. Er zijn ook een aantal 3 en 4-bedroom villa’s mogelijk. Alle appartementen en villa’s hebben 2 badkamers, een lounge, een volledig uitgeruste keuken met Nespresso koffieapparaat, airconditioning, een tv in de lounge en een tv in de master bedroom, gratis WiFi en een groot balkon of prive tuin. Tijdens uw verblijf ontvangt u handdoeken en badkamer producten. Gewoonweg zeer verzorgde appartementen waar u gemakkelijk meerdere weken kunt vertoeven.

De appartementen en de kleine villa’s hebben de beschikking over een gedeeld zwembad. Verder zijn er op het resort vele mogelijkheden zoals natuurlijk de prachtige golfbaan, tennisbanen, “paddle” banen, een fitnesszaal, kunt u met een valkenier op pad en kunt u gebruik maken van het 3 km lange running parcours. Er zijn 2 restaurants. De eerste is het “UNiK Café” dat tevens een heerlijk terras heeft en gedeeltelijk ook als clubhuis restaurant fungeert. Daarnaast is er de “Enso” sushibar die soms ook wordt verplaatst naar de prachtige “Beach Club” van Las Colinas. U heeft gratis toegang tot deze luxueuze beach club die op 5 km is gelegen aan “La Glea” strand in Campoamor met prachtig overloop zwembad. Hier kunt u ook van lichte maaltijden gebruik maken.

Voor wat betreft het golfen kunt u natuurlijk terecht op de geweldige ‘eigen’ golfbaan van las Colinas waar al diverse European Tour toernooien zijn gehouden. Daarnaast kunnen wij voor u greenfees reserveren op de diverse golfbanen zoals: Real Golf Club de Campoamor (op 3 km), Las Ramblas Golf Course (op 4 km), Golf Villamartin (op 5 km), la Finca Golf Course (op 16 km). Ruim voldoende golfbanen voor een heerlijke golfreis, golfvakantie en of korter golfarrangement. Golfreizen Spanje op maat gemaakt!

Expedition | Las Colinas Golf & Country Club

7 Overnachtingen o.b.v. alleen logies inclusief
(ontbijt ook mogelijk voor € 9.- p.p.p.n extra. evt. half-pension)
5 Greenfees p.p. op:

  • Las Colinas Golf Course (5 x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

vanaf € 475,- pp*


Short Break Special / 3-slaapkamer appartement
5 nachten o.b.v. alleen logies
incl. 3 greenfees (op Las Colinas Golf Course)
vanaf € 315,- pp*

Short Break Special / 2-slaapkamer appartement
5 nachten o.b.v. alleen logies
incl. 3 greenfees (op Las Colinas Golf Course)
vanaf € 340,- pp**

Specialiteit:
Moderne goed uitgeruste appartementen, ontbijt en diner mogelijk, op prachtig rustig golfresort met heerlijke beach club aan het strand op 5 km
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de steden Elche, Alicante, Murcia
  • Genieten zon, zee en strand
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
* vanaf prijs gebaseerd op 3-slaapkamer appartement met 6-persoons bezetting
** vanaf prijs gebaseerd op 2-slaapkamer appartement met 4-persoons bezetting
*/** ook met minder personen bezetting mogelijk tegen meerprijs
*/** exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228