Le Daya

Le Daya is een uniek concept van luxe kamers aan een prachtige golfbaan, een combinatie van luxe, kwaliteit en ontspanning. De accommodatie bestaat uit 5 kamers gelegen boven het clubhuis van Golf de Roquebrune en direct aan de “Cote de Provence” wijnroute. Tussen St. Tropez en Cannes treft u een chique en luxueuze uitstraling maar met behoud van de zeer ontspannen en relaxte sfeer van deze golfclub aan de Cote d’Azur. U verblijft tussen de greens en fairways met aan de ene kant de Middellandse zee en de andere kant de bergen. Le Daya, een accommodatie waar discretie, raffinement, intimiteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Golfreizen Frankrijk met zorg en luxe!

Le Daya heeft 5 kamers waarvan eigenlijk 4 suites. Alle kamers hebben een moderne inrichting maar met behoud van z’n charme. Gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en luxe meubels dragen bij aan uw comfort en zullen u direct thuis doen voelen. De kamers zijn onderverdeeld in; Saphire Room (28 m²), Ruby Suite (35 m² inclusief een terras met panoramisch uitzicht op de baai van Fréjus en de golfbaan), Topaz Suite (42 m² inclusief een groot terras met zicht op hole 9 en 10), Emerald Suite (54 m² met terras, panoramisch uitzicht en een zitgedeelte) en de Diamond Suite, die een combinatie is van de Emerald Suite en de Saphire Room (82 m² mogelijk voor 4 personen vanwege ‘connecting’ slaapkamer, inclusief terras met panoramisch uitzicht). Alle kamers zijn natuurlijk voorzien van Airconditioning, minibar, HD-tv, bureau en Wifi.

Aangezien “Le Daya” behoort tot het Delli Resort zijn er meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken al dan niet tegen betaling. De golfbaan, een Privé strand in “Les Issambres”, het wijnestate “Chateau Vaudois” waar u een wijnproeverij kunt doen en meerdere restaurants. De restaurants behoren tot “Le Z Restaurants/Lounges” waarvan er één op de golfbaan is, één bij het privé strand en één in Le Dramont – St. Raphaël, “le Z Sea Lounge”. Er is een concierge service aanwezig om al uw wensen en details tijdens u verblijf verder in te vullen. Er is overigens geen zwembad aanwezig echter de Middellandse zee ligt op slechts 6 km.

Naast de heuvelachtige golfbaan “Golf de Roquebrune” die u ter plekke treft zijn er nog diverse andere prachtige golfbanen in deze omgeving. Wat dacht u van de 2 andere heuvelachtige golfbanen zoals “golf de Sainte Maxime” en “Golf de Saint Endréol” beiden op 20 km van Le Daya. Dan is er nog “Golf d’Esterel” op 14 km in “Saint Raphaël”, “Golf Cannes Mandelieu Old Course” (op 37 km), het zeer luxe “Golf de Terre Blanche”, “Golf de Royal Mougins” en “Golf & country Club Cannes-Mougins” (op respectievelijk 32, 42 en 46 km). Nog een aantal kilometer verder liggen dan nog “Golf de Saint Donat”, “Golf d’Opio Valbonne” en “Golf de la Grande Bastide” en aan de andere kant in Brignoles het spectaculaire “Golf de Barbaroux”. Geef hierin gerust uw wensen aan ons door!

Expedition | Le Daya

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Roquebrune
  • Golf de Saint Endréol
  • Golf de Sainte Maxime (incl. verplichte buggy)
  • Golf de Roquebrune

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

januari t/m maart – vanaf € 1.075,- pp*

april t/m oktober – vanaf € 1.275,- pp*

november t/m december – vanaf € 1.075,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Chique doch ontspannen sfeer, op golfbaan, op 6 km van strand (privé).
Mogelijkheden

  • Golfen op diverse prachtige golfbanen
  • Bezoek St. Tropez, Grasse, Cannes, Gassin, Fréjus & St. Raphael
  • Volgen van de wijnroute van de “Cotes de Provence”
  • Naar het strand in St. Aygulf, Les Issambres, Sainte Maxime
* vanafprijs geldig voor de voordeligste “Saphire Room”.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228