Le Kempferhof

“Kempferhof Resort” of “Domaine Le Kempferhof” bestaat uit een natuurrijk grondstuk van 85 hectare met een charmant hotel gelegen aan een fameuze golfbaan die reeds jarenlang in de top 30 van Europa staat. Het hotel ligt op zo’n 580 km van Utrecht in het stadje Plobsheim, slechts 19 km ten zuiden van Straatsburg in de Elzas. Het hotel bestaat uit een ‘kasteel’ met 10 kamers en suites en een ‘dependance’ met 16 modernere kamers met terras of balkon uitkijkend op de green van hole 7. Vanwege z’n ligging niet al te ver van Nederland, in de gastronomische wijnregio ‘de Elzas’ met meerdere golfbanen nabij is het een zeer interessante locatie voor een kort of langer verblijf. Wij maken de golfreizen Frankrijk graag voor u op maat!

In het ‘kasteel’ gedeelte bevinden zich 3 ‘Grand luxe chateau’ kamers, 4 junior suites, 2 suites en 1 presidentiële suite. De kamers in het kasteel hebben ook uitzichten op de golfbaan maar zijn iets duurder dan de kamers in de dependance. De 16 kamers in de dependance zijn iets meer toegesneden op de golfers. Ze zijn wat moderner ingericht (design), zijn ruim en hebben of een terras (begane grond) of een balkon (1ste etage) uitkijkend op de green van holes 7. Tevens beschikken deze kamers over airconditioning en WiFi.

Le Kempferhof beschikt niet over een zwembad of Spa gedeelte maar wel over een heerlijk restaurant genaamd “Le Kempf” en een 2e restaurant, de “Brasserie”. In het gastronomische restaurant worden gerechten samengesteld aan de hand van de seizoenen en wat de markten op dat moment te bieden hebben. De gerechten worden vaak nog lekkerder in combinatie met de fameuze Elzasser wijnen. Vanuit het restaurant heeft u daarnaast ook nog eens uitzicht op de putting green en hole 18. Verder zijn er nog een vergaderzaal, een bar, een heerlijk terras en een wijnkelder voor een eventuele wijnproeverij.

Vanuit Le Kempferhof kunt u diverse dagtrips ondernemen. U kunt natuurlijk een bezoek brengen aan Straatsburg / Strassbourg of bijvoorbeeld de “Route du Vin’s d’Alsace” gaan rijden die op slechts 20 km ligt. Wij kunnen echter voorstellen dat u naast de prachtige golfbaan van Golf Le Kempferhof ook nog een aantal andere banen zou willen spelen. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld Golf de la Wantzenau (op 33 km) en het luxueuze Golf International Soufflenheim Baden-Baden (op 58 km). Nog iets verder maar via een prachtige rit kunt u ook nog spelen op het heuvelachtige Golf d’Ammerschwihr (op 65 km) en Alsace Golfclub (op 75 km). Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfarrangementen Frankrijk geheel op maat!

Expedition | Le Kempferhof

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt  (alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf Le Kempferhof
  • Golf de la Wantzenau
  • Golf Le Kempferhof

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Laagseizoen vanaf € 525,- pp*

Hoogseizoen vanaf € 685,- pp*

Laagseizoen = febr / maart & nov / december
Hoogseizoen = april t/m oktober

Kempferhof 2 nights Special

2 nachten in een dependance kamer o.b.v. logies ontbijt
2 greenfees p.p. op Golf Le Kempferhof

Laagseizoen vanaf € 235,- pp*

Hoogseizoen vanaf € 325,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Gelegen op 580 km van Utrecht, nabij de Route du Vin, gastronomie, fameuze golfbaan!
Mogelijkheden

  • Golf;
  • Wijntours; wijnproeverijen: volgen van de route du Vin
  • Stadsbezoeken (Strasbourg, Colmar)
* vanaf prijs geldig o.b.v. een 2-persoons dependance kamer
* in het weekend en op feestdagen geldt er een toeslag voor de greenfees d.w.z. € 5,- per greenfee in laagseizoen en € 15,- per greenfee in hoogseizoen.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228