Le Mas Candille

Een golfvakantie Frankrijk met alles wat u zich maar kunt wensen! Le Mas Candille, gelegen tussen Cannes en Grasse, is een 5-sterren hotel in Mougins (Cote d’Azur). Een exceptioneel hotel dat informele luxe biedt, exclusieve rust en klassieke elegantie. Gasten zullen hier alle voordelen beleven van een hotel in hartje Cannes, maar toch omgeven zijn door de rust van het achterland van de Provence.

Van origine is “Le Mas Candille hotel & spa” een 18e eeuwse ‘mas’ of landhuis. Het ligt in het middeleeuwse dorp Mougins, op nog geen 7 km van Cannes en 25 km van het internationale vliegveld van Nice. Midden in 40.000 m2 Provencaals parkland met diverse terrassen dat omgeven is door vele Cypressen en oude olijfbomen. Het hotel biedt u door zijn ligging een prachtig uitzicht over de vallei van Mougins naar de pre-Alpen.

Le Mas Candille heeft 45 kamers, waarvan er 20 in de originele Mas (de classic en de tradition rooms) te vinden zijn en 19 in de naastgelegen Bastide (superior en de deluxe rooms). Zeer recent zijn er overigens 6 zeer luxe suites bijgebouwd in “la Villa” die het summum in luxe bieden. De individueel ingerichte kamers zijn voorzien van kunst en antiek alsmede de laatste technologie van het moderne leven. Verkozen als één van de meest unieke Spa-hotels uit de regio Cannes/Nice, biedt Le Mas Candille een grote verscheidenheid aan Japanse behandelingen in z’n “Shiseido Spa”. Het is de eerste uit zijn soort in Europa en biedt ontspanning voor zowel lichaam als geest.

Het restaurant van hotel, “Le Candille” (bekroond met 1 Michelin ster), serveert u een ware gastronomische beleving met innovatieve en smakelijke gerechten in een elegante setting. Wanneer men ervoor kiest om buiten te eten dan wordt u beloond met prachtige vergezichten over Mougins richting de stad Grasse.

Beter dan een verblijf bij “Le Mas Candille” in combinatie met het spelen van de diverse prachtige golfbanen uit de omgeving kan het haast niet worden. Golf Opio Valbonne (10 km), Golf de la Grande Bastide (8 km), Golf de Claux-Amic (17 km), Golf de Saint Donat (5 km) of zelfs het in de bergen gelegen Golf de Taulane (62 km), het prachtige Golf de Saint Endréol (56 km) of het prestigieuze Golf de Mougins (3 km), Golf Country Club de Cannes-Mougins (5 km) en Golf de Terre Blanche (33 km). Hopelijk heeft u nog tijd om te ontspannen op het strand van Cannes, te shoppen voor parfum in Grasse of gewoon om een boek te lezen aan de rand van het heerlijke zwembad.

Expedition | Le Mas Candille

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf la Grande Bastide
  • Golf Opio Valbonne
  • Golf de Saint Donat

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar!
D.w.z. de te spelen golfbanen maar natuurlijk o
ok wanneer u geen golf speelt!

t/m juni vanaf € 895,-pp*

juli t/m augustus vanaf € 1.075,-pp*

september t/m november vanaf € 895,-pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Tussen Cannes en Grasse, veel luxe, gastronomisch restaurant, keuze uit vele golfbanen
Mogelijkheden

  • Golf, tennis
  • Spa (Shiseido)
  • Stranden en baaitjes (8 km)
  • Stadsbezoek (Cannes, Grasse, Nice, Monte Carlo)
* vanaf prijs in laagseizoen o.b.v. 2 personen in de voordeligste classic kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228