Le Prieuré

“Le Prieuré” is een luxueus maar charmant 5 sterren hotel met een landelijk karakter. Toch ligt het hotel midden in het centrum van ‘Villeneuve-les-Avignon” op slechts 3 km van het centrum van het prachtige Avignon. Een hotel gehuisvest in een pand uit de 14e eeuw dat vele mogelijkheden biedt door z’n ligging. Vanuit hier kunt u natuurlijk de stad bezoeken met z’n historische waarde (Palais des Papes, Pont d’Avignon), de omgeving verkennen met z’n vele wijngaarden en natuurlijk heerlijk golfen. Daarnaast kunt u desgewenst culinair verwend worden in het met een Michelin ster bekroonde restaurant van Le Prieuré. Een veelzijdige accommodatie welke een zusje is van fameuze “Oustau de Baumaniere” (zelfde eigenaren).

In totaal beschikt “Le Prieuré” over 40 kamers, verdeeld over 25 Classic (20-28m²) en Deluxe kamers (30m²), 9 Junior Suites (40m²) en 4 Suites (45-55m²). Vanaf de Deluxe kamers heeft u ook een balkon of terras. De kamers zijn eigenlijk een combinatie van het verleden met het nu en zijn van alle gemakken voorzien (aico, flatscreen, wifi, minibar etc). Een Provençaalse stijl met hedendaagse meubels maar bijvoorbeeld weer originele muren.

Het hotel heeft een heerlijk buitenzwembad voor de nodige verkoeling. Daarnaast is er een heerlijke tuin waar u tot rust kunt komen maar ook een balletje zou kunnen slaan op de tennisbaan. Daarnaast is er een ruim terras met de zo Franse “Platanen” waar een drankje nuttigen zeker geen straf is… U kunt hier tevens geweldig dineren in het restaurant gerund door Chef “Fabien Fage” die reeds in 2010 werd bekroond met een Michelin ster. U kunt binnen dineren met uitzicht door de grote ramen naar buiten of wanneer het weer het toelaat natuurlijk op het unieke terras onder de pergola’s.

De golfbanen liggen vanzelfsprekend iets buiten de stad maar zijn toch goed te bereiken. Als eerste is er de Garden Golfbaan “Golf de Grand Avignon” op 11 km. De iets spectaculairdere golfbanen liggen wat verder met “Provence Country Club” op 35 km, Golf de Domaine de Manville (voorheen Golf Baux de Provence) op 40 km, Golf de Servanes op 49 km en het door Severiano Ballesteros ontworpen “Golf de Pont Royal” op 54 km. Tevens zijn er dan nog Golf de Nimes Campagne en Golf de Nimes Vacquerolles ook op zo’n 50 a 53 km. De banen liggen dus niet om de hoek maar zijn wel via prachtige sightseeing routes te bereiken.

Hotel Le Prieuré is een unieke accommodatie in een unieke setting. Wij maken graag uw golfvakantie Frankrijk volledig op maat voor u. Geef daarom gerust uw wensen aan ons door!

Expedition | Hotel Le Prieuré

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf Grand Avignon
  • Provence Country Club
  • Golf de Servanes of Golf de Pont Royal

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

in laagseizoen vanaf € 595,- pp

Vraag ook eventuele “short-break” golfarrangementen

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Ligging op 3 km van Avignon centrum, vele activiteiten mogelijk, restaurant met Michelin ster
Mogelijkheden

  • Bezoeken van bezienswaardigheden Avignon (Pont d’Avignon / Palais des Papes)
  • Bezoek aan de stad Orange en andere historisch en culturele plekken
  • Ontdekken van de wijngaarden in de omgeving
* vanaf prijs geldig voor de voordeligste 2 persoons Classic kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228