Les Domaines de Saint Endréol Golf & Spa Resort

Zeg je “Golfresort Frankrijk” dan denk je aan “Les Domaines de Saint Endréol Golf & Spa Resort”. Dit resort bestaat uit een zeer goed hotel en een aantal kleine gehuchtjes waarin verschillende villa’s*, townhouses*, appartementen* her en der verspreid liggen in een beschermd naaldwoud. Natuurrijk gelegen (nabij La Motte en Provence) op slechts zo’n 20 km van de stranden van Fréjus en Saint Raphael. Een samenkomst van Provençaalse traditie en de hoogste standaard in comfort. De meeste van onze gasten verblijven in het residentiële hotel van Les Domaines de Saint Endréol in een van de 50 “Prestige” kamers. Deze kamers zijn allen modern uitgerust en hebben tevens een kleine kitchenette. U kunt kiezen voor een kamer met “country side view” of de iets duurdere kamers met “pool / garden view”. Naast het hotel ligt de Spa die voor hotelgasten gratis toegankelijk is. De villa’s, townhouses en appartementen zijn met name geschikt voor groepjes vrienden en families (4 tot 10 personen), waarbij de villa’s over een eigen zwembad beschikken. Vraag  ons naar een voorstel!

De golfbaan van Saint Endréol is een magnifieke 18 holes golfbaan die perfect is ingebed in zijn natuurlijke omgeving. Een spectaculaire baan met internationale allure, die prachtige uitzichten biedt over de rivier de Endre. Elk van de 18 holes heeft z’n eigen persoonlijkheid, waarvan de 13e hole wel de meest speciale moet zijn met zijn fantastische slag van hoogte naar een eiland green. Andere spectaculaire golfbanen in de omgeving van Saint Endréol zijn bijvoorbeeld Golf de Roquebrune (18 km), het zeer chique Golf de Terre Blanche (21 km), Golf de Sainte Maxime (28 km), Golf Blue Green l’Esterel (26 km) Golf Old Course Cannes Mandelieu (49 km), Golf de Barbaroux (50 km), Golf de Saint Donat (50 km) en het mooie Golf de Taulane aan de Route Napoleon (op 50 km).

De Spa van 2000m² is voor hotel gasten gratis toegankelijk en gericht op welzijn en genieten. Deze Spa met speciaal zwembad en diverse watermassages is een tempel gewijd aan de kunst van ‘balneotherapie’. Met lichaam en gezondheid in het achterhoofd, biedt ‘the café’ (gelegen pal naast de Spa) puur en gezond eten. Natuurlijk kunt u ook genieten van een heerlijk gastronomisch diner in het restaurant ‘La Palayson’ naast het clubhuis van de Golfbaan. Hier treft u een traditionele keuken en in de ochtend wordt hier ook het ontbijt geserveerd (op zo’n 200 meter van het hotel). In de ‘Bar’ kunt u kiezen uit diverse snacks, zoals sandwiches, panini’s en quiche die als een snelle hap kunnen worden genoten in de lounge van het clubhuis.

Met gezondheid in het achterhoofd, biedt ‘the café’ (gelegen naast de Spa) enkel natuurlijk en gezond eten. Natuurlijk kunt u ook genieten van een heerlijk gastronomisch diner in het restaurant ‘La Palayson’. Hier treft u een traditionele keuken. In de ‘Bar’ kunt u kiezen uit diverse snacks, zoals sandwiches, panini’s en quiche die als een snelle hap kunnen worden genoten in de lounge van het clubhuis.

Les Domaines de Saint Endréol is een prestigieus Golfresort Frankrijk tegen een zeer scherpe prijs. Het is een van onze best lopende accommodaties en de feedback die wij terug ontvangen van onze gasten is altijd positief! Golf Expedition: golfreizen Frankrijk geheel op maat gemaakt!

Expedition | Les Domaines de Saint Endréol Golf & Spa Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt in het hotel (half pension mogelijk)
Spa is voor hotelgasten gratis toegankelijk (min. 16 jr.)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Saint Endréol
  • Golf de Sainte Maxime
  • Golf de Roquebrune
  • Golf de Saint Endréol

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Let op: nieuwe prijzen!

Laagseizoen (jan-mrt & nov-dec) vanaf € 655,- pp*

Midseizoen (april-juni & sept-okt) vanaf € 715,- pp*

Hoogseizoen (juli/aug) vanaf € 795,- pp*

 

of 7 nachten incl. 3 greenfees op Golf de Saint Endréol!

Laagseizoen (jan-mrt & nov-dec) vanaf € 550,- pp*

Midseizoen (april-juni & sept-okt) vanaf € 595,- pp*

Hoogseizoen (juli/aug) vanaf € 695,- pp*

 

of 3 nachten incl. 2 greenfees op Golf de Saint Endréol!

Laagseizoen (jan-mrt & nov-dec) vanaf € 275,- pp*

Midseizoen (april-juni & sept-okt) vanaf € 385,- pp*

Hoogseizoen (juli/aug) vanaf € 425,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Natuurrijke ligging, fameuze golfbaan, gratis toegang tot Spa, super prijs kwaliteit!
Mogelijkheden

  • Spa
  • Uitstapjes naar de St-Tropez, Cannes enz.
  • Kleinschalige seminars, meetings, vergaderingen
 * voor prijzen van villa’s, townhouses en appartementen kunt u contact opnemen via het contactformulier
* prijzen gebaseerd op de voordeligste categorie kamers met eventuele vroegboekkorting verwerkt
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228