Les Manoirs de Tourgeville

Les Manoirs de Tourgeville is een luxe doch charmant hotel in “Normandische stijl” dat rustig is gelegen maar toch op slechts 5 km van het bruisende Deauville. Het betreft hier een “hippe” regio met diverse golfbanen, leuke steden / dorpen (waaronder ook Honfleur) en natuurlijk het strand nabij… Zeker geen budgetlocatie maar wel een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen en dat op zo’n 580 km van Utrecht. Golfen Frankrijk en golfarrangementen regio Normandië op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt Les Manoirs de Tourgeville over 5 verschillende “manoirs” waarin zich in totaal 57 kamers bevinden. De kamers zijn verdeeld over 16 “Manoir kamers” (30 m²) op de eerste verdieping die alleen bereikbaar zijn via een trap aan de buitenzijde, 6 “Garden kamers” (25 m²) met eigen terras, voor diegenen die echt lekker tot rust willen komen, 13 “Duplex kamers” (40 m²) voor 2 personen met badkamer en woonkamer op begane grond en slaapkamer op 1ste etage, 6 “Triplex kamers” (50 m²) voor 2 volwassenen en 2 kinderen en dan nog eens 16 “Manoir Suites” (60 m²). Alle kamers zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien.

Er is een verwarmd binnenzwembad, er zijn tennisbanen, er is een kleinschalige Spa (met sauna, 2 relaxatie cabines en er zijn meerdere schoonheidsbehandelingen / massages mogelijk) een fitness ruimte en er zijn fietsen te huur voor het ontdekken van de omgeving. Het restaurant “Le 1899” is gelegen in het panoramische gedeelte van het hotel en biedt traditionele gastronomie uit Normandië met een moderne en creatieve twist. Er is tevens een Bar / lounge waar u ook gebruik kunt maken van een “snack-menu”. Het restaurant en de bar beschikken beiden over een heerlijk terras voor wanneer de zon het toelaat.

Voor wat betreft golfen zijn er meerdere mogelijkheden. De dichtstbijzijnde golfbaan is “Amirauté Golf” op 3 km, een rustige maar heerlijke golfbaan met diverse kunstwerken. Daarnaast het vaak drukke “Golf Barriere de Deauville” op 5 km, het charmante en voor deze regio goed gewaardeerde “Golf de Deauville Saint Gatien” ligt dan op 11 km. “Golf Barriere de Saint Julien” en “Golf d’Houlgate” liggen dan beiden nog op 14 km en “Golf de Cabourg le Home” op 25 km. Het spectaculaire Golf d’Etetat ligt ook nog in bereik met z’n 67 km en is zeker de moeite waard. Als laatste hebben we dan nog “Omaha Beach Golf & Country Club” op 89 km met 2 x 18 holes… U ziet het voldoende mogelijkheden voor een korte of lange golfvakantie Frankrijk, regio Normandië!

Expedition | Les Manoirs de Tourgeville

4 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf l’Amirauté
  • Golf Deauville de Saint Gatien
  • Golf d’Houlgate

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

januari t/m maart – vanaf € 535,- pp*

april t/m juni & september – vanaf € 635,- pp*

juli t/m augustus – vanaf € 775,- pp*

oktober t/m december – vanaf € 535,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
rustieke ligging maar toch nabij Deauville, luxe met binnenzwembad en Spa, goed restaurant
Mogelijkheden

  • Golfen op diverse golfbanen in de nabije omgeving
  • Uitgaansleven van Deauville wat bekend staat om z’n casino’s
  • Bezoeken van Deauville, Honfleur en Le Havre
* prijs gebaseerd op de voordeligste categorie kamer (manoir kamer)
* voor het weekend geldt er meestal een toeslag voor de golfbanen / greenfees
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228