Les Vergers de Saint Paul

In het hart van de Cote d’Azur, tussen Nice en Cannes, ligt deze prachtige kleinschalige accommodatie. Les Vergers de St Paul is een pareltje aan de voet van het fameuze kunstenaarsdorp Saint Paul de Vence. Het hotel is gelegen in een Mediterrane tuin tussen bergen en zee en omsluit het prachtige zwembad. Een luxueuze ambiance waarbij het Franse ‘Art de Vivre’ nog hoog in het vaandel staat. Alles in deze Romaneske setting is ontworpen met ontspanning, comfort en welzijn in het achterhoofd. Op slechts 12 km van het vliegveld van Nice is dit een perfecte plek voor korte of lange verblijven. Golfreizen Frankrijk op maat gemaakt!

Het hotel is gecreëerd in een voormalige residentie geïnspireerd door Italiaanse ‘paleizen’. Van de 17 kamers / suites in totaal zijn er 12 kamers en 2 suites verdeeld over de 3 etages van het hoofdgebouw. De 3 andere kamers bevinden zich in het lage bijgebouw aan de zijkant van het zwembad. Alle kamers en suites hebben een eigen terras dat uitkijkt over het zwembad en een prachtig uitzicht biedt over het dorp. De kamers bieden een neoklassieke stijl met veel natuurlijk licht. Elke kamer beschikt tevens over een kluis, kabel tv en gratis Wi-fi. De unieke marmeren badkamers zijn een lust voor het oog en zijn ook uitgerust met alle benodigde comfort.

Het zwembad, dat eigenlijk als middelpunt fungeert, biedt u een fijne manier van wakker worden voordat u uw ontbijt nuttigt in de ontbijtzaal. Desgewenst kunt u ook ontbijten op uw kamer of eventueel aan het zwembad. Na een ronde golf kunt u heerlijk tot rust komen op één van de vele ligbedden die rondom het zwembad zijn geplaatst. Nog even opfrissen of een drankje nemen voordat u uit dineren gaat. Hotel les Vergers de St Paul beschikt zelf niet over een restaurant maar de ‘staff’ zal u graag van advies verschaffen en zo nodig een tafeltje voor u reserveren. Niet alleen voor restaurants maar ook voor concertkaarten, theater, vlieg- en treintickets, er staat altijd iemand voor u klaar om e.e.a. op een discrete efficiënte manier voor u te verzorgen.

De ligging van Les Vergers de St Paul is geweldig voor strand, golf en diverse uitstapjes. Op 8 km afstand treft u de eerste stranden van Cagnes sur Mer. Cap d’Antibes, Nice en Grasse liggen allen op zo’n 17 km en Cannes op 26 km. De dichtstbijzijnde golfbaan is Golf d’Opio Valbonne (14 km), daarna komen Golf de la Grande Bastide (15 km), Golf de Saint Donat (22 km), Golf de Claux-Amic (26 km, open in 2013) en Golf de Cannes-Mandelieu Old Course (32 km). Natuurlijk kunnen wij ook de nog exclusievere golfbanen voor u reserveren zoals Golf de Cannes Mougins (21 km) en Golf de Royal Mougins (26 km), Golf de Terre-Blanche (46 km) en Golf de Taulane (58 km), afhankelijk van de betreffende handicaps. Hotel Les Vergers de St Paul is een aantrekkelijk geprijsd hotel voor een short-break, een week of veel langer dan dat. We verzorgen het in ieder geval graag voor u.

Expedition | Les Vergers de Saint Paul

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf de la Grande Bastide
  • Golf de Saint Donat

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

07 jan. t/m 15 april – vanaf € 535,- pp*

16 april t/m 14 okt. – vanaf € 695,- pp*

15 okt. t/m 27 dec. – vanaf € 535,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Goede ligging t.o.v. uitvalswegen, vlakbij Saint Paul de Vence, romantisch
Mogelijkheden

  • Golf
  • Bezoek aan Cap d’Antibes, Nice, Grasse, Cannes, Monaco
  • Bezoek aan fameuze kunstenaarsdorp Saint Paul de Vence
  • Bezoek het museum ‘Maeght foundation’ en / of de vele galleries
  • Stranden op 8 km of het bergachtige achterland in
* vanafprijs geldig voor een gedeelde 2 persoons “standaard” kamer.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228