Les Volets Bleus

Een golfvakantie Frankrijk met vele mogelijkheden. ‘Les Volets Bleus’ is een op een heuvel gelegen luxe chambres d’hotes de charme, uitkijkend op de bergen van het Baskenland en op slechts 8 km van Biarritz centrum. Het is één van die onverwachte plekken waar je geheel tot rust kunt komen. Het is een werkelijk golf paradijs met twee golfbanen zeer dichtbij (Golf d’Arcangues op 3 km en Makila Golf Club op 6 km) en tevens een zevental andere golfbanen binnen 15 tot 50 minuten rijafstand (zoals bijvoorbeeld: Golf Biarritz le Phare op 10 km, Golf de Chiberta op 14 km en de prachtige banen van Golf de Seignosse op 44 km en Golf de Moliets op 62 km).

Les Volets Bleus ligt in het dorpje Arcangues, ideaal tussen de steden Bayonne en Biarritz en op korte afstand van Spanje en haar geweldige San Sebastian. ‘Les Volets Bleus’ is het perfecte startpunt voor bergwandelingen weg van de drukte en stress van het alledaagse leven. Van zeewater therapie centra t/m de bekende surfstranden, vele activiteiten liggen op maximaal zo’n 10 kilometer afstand. Ongeveer 10 minuten in de auto en u kunt de fameuze kathedraal en het architectonisch erfgoed van Bayonne ontdekken.

Het huis is mede opgebouwd door materialen die gebruikt werden voor de oude Baskische boerderijen. De inrichting is geheel gedaan door Marie, de eigenaresse zelf, die daarvoor maandenlang door het zuidwesten van Frankrijk is getrokken. Het interieur is zeer smaakvol ingericht met oog voor harmonie, kleuren en details. Elk van de vijf grote zonnige kamers ademen een welkome sfeer en hebben een eigen aparte badkamer. Er zijn 3 kamers en 2 suites elk iets verschillend in prijs (oplopend met zo’n € 10,- per kamer per nacht) waarbij Chambre Amande de voordeligste is en Suite Piment de duurste. De kamers zijn verder voorzien van alle gemakken, inclusief koelkast. U voelt zich hier direct thuis, reeds vanaf het moment dat u hier aankomt.

Achter het huis ligt een terras van gele stenen welke u uitnodigt om de groene Baskische Bergen te aanschouwen en om van de kleuren van de ondergaande zon te kunnen genieten. De reflectie van de blauwe luiken (les volets bleus) versterkt de kleur van het water van het prachtige zwembad. Even opfrissen voor u plaats neemt op de ligstoelen om weg te dromen in vrede en rust. Een onbeschrijfelijke atmosfeer van ontspanning gecombineerd met een zekere ‘art de vivre’ waar golf kan worden gespeeld op diverse niveaus. Natuurlijk kan ook hier worden gekozen uit een variëteit van andere activiteiten. Golf Expedition maakt uw golf arrangement graag persoonlijk.

Expedition | Les Volets Bleus

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Arcangues
  • Makila Golf Club
  • Golf Biarritz le Phare

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, zeker ook voor niet golfers!
Vraag ons gerust om een passend voorstel!

Let op: nieuwe scherpere prijzen!

november t/m maart – vanaf € 550,- pp*

april t/m juni & sept. t/m okt. – vanaf € 695,- pp*

juli & augustus – vanaf € 750,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Charme, ruste en kalmte, romantisch, prijs
Mogelijkheden

  • Bezoeken fameuze stranden, golfsurfen, bodyboarding
  • Bezoeken zeewater therapie centra
  • Bezoeken Biarritz, Bayonne en San Sebastian (Spanje)
* prijzen geldig o.b.v. voordeligste kamer (Chambre Amande)
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228