Los Monteros Spa & Golf Resort

Een golfvakantie Spanje of een golfarrangement Malaga is natuurlijk mogelijk maar een verblijf bij het fameuze “Los Monteros Spa & Golf Resort” maakt het wel onvergetelijk. Los Monteros is een 5-sterren Deluxe resort op een unieke locatie op 4 km van Marbella centrum en 500 meter van het strand. Het hotel is gelegen op 46 km van Malaga Airport aan de zogenaamde “golf mile” met een hoeveelheid aan golfbanen in de nabijheid. Zo liggen “Marbella Golf & Country Club” en “Santa Clara Golf Marbella” op steenworp afstand. Deze unieke ligging, de Spa, de hippe beach club en z’n goede verzorging leiden tot een geweldig golfarrangement Spanje. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 173 kamers en suites. De kamers zijn verdeeld over “classic rooms” (28 t/m 32 m²), “superior kamers” (31 t/m 36 m²) en diverse suites. Alle kamers zijn voorzien van alle gemakken inclusief airco, plasma tv, mini-bar en gratis Wifi. Alle kamers beschikken over een terras of balkon waarbij de duurdere kamers over de grotere balkons beschikken.

Er is een buitenzwembad, een zeer uitgebreide Spa (met thermal circuit en de kosten daarvoor zijn € 20,- per persoon). “La Cabane” is de fameuze en hippe Beach Club van dezelfde eigenaar en hier kunt u (open in zomerseizoen) een ligbed en parasol huren voor € 20,- per persoon. tegen aantrekkelijke tarieven. Verder zijn er 2 restaurants waarvan “El Corzo” sinds 1963 behoort tot de beste van de “Costa del Sol”. Daarnaast het reguliere “Flamingo restaurant” waar u ook het (champagne) ontbijt al genieten. Verder dan nog de “Bar Azul” en een “Sports Bar”

Voor wat betreft golfen heeft u aan de 2 golfbanen “Marbella Golf & Country Club” en “Santa Clara Golf Marbella” voldoende maar er zijn nog 20 anderen te ontdekken in de omgeving. In bepaalde arrangementen kunt u naast bovenstaande ook kiezen uit: La Quinta Golf, Rio Real Golf, Los Naranjos, Alcaidesa, Atalaya, Cabopino, El Chaparral, El Paraiso, Los Arqueros en Miraflores Golf. Gratis transfers overigens naar Marbella Golf & Country Club en Santa Clara. Zoals u kunt zien een luxe golfvakantie Spanje begint bij “Los Monteros Spa & Golf Resort”!

Expedition | Los Monteros Spa & Golf Resort

7 Overnachtingen o.b.v. champagne logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
4 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Marbella Golf & Country Club
  • Santa Clara Golf Marbella
  • en 2 greenfees m.k.u. La Quinta Golf, Rio Real Golf, Los Naranjos, Alcaidesa,
  • Atalaya, Cabopino, El Chaparral, El Paraiso, Los Arqueros en Miraflores Golf

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u. 

Laagseizoen vanaf € 675,- pp*

Midseizoen vanaf € 850,- pp* 

Hoogseizoen vanaf € 1.175,- pp*

 

Laagseizoen: januari & 15 november t/m 22 december
Midseizoen: februari t/m juni & september t/m 14 november
Hoogseizoen: juli & augustus

Specialiteit:
Groot maar toch charmant, 3 prachtige golfbanen, spa en wellnesscentrum, veel faciliteiten
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de Marbella / Malaga
  • Genieten zon, zee en strand
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde classic kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228