Martin’s Grand Hotel Waterloo

Maak gebruik van ons meest geboekte golfarrangement België bij Martin’s Grand Hotel Waterloo. Dit is een goed verzorgd 4-sterren hotel buiten het stadshart van Waterloo. Gelegen op slechts 20 minuten van Brussel en met zeer veel golfbanen in de buurt een ideale accommodatie voor een kort verblijf voor stellen, vrienden, families en natuurlijk competitieteams. In Waterloo zelf is reeds ruim voldoende te doen en te beleven en tevens zijn er heerlijke restaurants te vinden. Met name de weekends zijn zeer aantrekkelijk geprijsd waarbij u zeer veel waar voor u geld ontvangt en dat alles op slechts 185 km van Utrecht.

Het Grand Hotel beschikt over 79 kamers waarvan een aantal “Cosy” eenpersoonskamers, de meeste “Charming” kamers en diverse “Great – Connecting” kamers, met name geschikt voor families. De kamers zijn ruim en zijn voorzien van een moderne uitrusting, waaronder een nette LCD tv, gratis WIFI, individuele airconditioning, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een zithoek met sofa. De badkamers zijn ook ruim en goed uitgerust in overeenstemming met de degelijke kamers met haardroger, toilet, bad of douche en luxe verzorgingsproducten.

Het hotel beschikt niet over een zwembad maar wel over een kleine fitnessruimte. Sportief blijven doet u hier met name door het vele golfen op een diversiteit aan heuvelachtige golfbanen. Het hotel beschikt wel over een prachtig en heerlijk restaurant “Le Sucrerie”. Dit was oorspronkelijk een suikerraffinaderij die is omgebouwd in het midden van de 19e eeuw en nu prachtig is gerestaureerd met zeer mooie gewelven. De chef-kok kan u hier heerlijke gerechten voorschotelen. Het ontbijt is ook in dit restaurant en dat is zeker ook de moeite waard! In principe verblijft u hier altijd o.b.v. logies ontbijt. Op deze manier kunt u er zelf voor kiezen waar u gaat dineren. In de bar Le Club maak je kennis met een vernieuwde elegantie in een neokoloniale sfeer. Een warme rode kleur domineert het interieur en op de muren zie je portretten van sterren. Drink gezellig een drankje voor of na het diner. Is dit diner op de golfclub, in de “Sucrerie” of in één van de vele restaurantjes van Waterloo, de keuze is aan u. Wij kunnen u echter het 3-gangen golfers menu in “Le Sucrerie” wel van harte aanraden voor € 29,- per persoon.

Het gebied rondom Brussel, Waterloo en Leuven is uitermate geschikt voor golfen vanwege de vele mooie golfbanen die hier verscholen liggen. Zo liggen er 9 golfbanen binnen zo’n 20 km van het hotel en in totaal zo’n 17 golfbanen binnen 50 km van Martin’s Grand Hotel. Banen die wij u aanraden zijn bijvoorbeeld Golf Chateau de la Bawette (op 20 km), Golf d’Empereur (op 13 km), de iets luxere golfbanen Golf Chateau de la Tournette (2 x 18 holes op 18 km) en Golf Club de 7 Fontaines (2 x 18 holes op 7 km) en eventueel de nog luxere golfbanen Golf Club d’Hulencourt (op 11 km) en Royal Waterloo met z’n 2 x 18 holes (op 5 km). Voor een aantal luxere banen geldt overigens dat u voor of na een bepaalde tijd kunt starten in het weekend. Zoals u ziet is het golfen en genieten bij Martin’s Grand Hotel!

Expedition | Martin’s Grand Hotel Waterloo

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. welkomstdrankje inclusief
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Golf de Louvain-La-Neuve
  • Golf la Bruyere of Golf de Pierpont

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!’
Wij verzorgen natuurlijk ook greenfees op: Golf de 7 Fontaines, Golf Chateau de la Tournette, Golf Chateau de la Bawette, Golf de l’Empereur, Golf Club de Rigenée, Golf du Bercuit, Golf Club Enghien, Golf Club d’Hulencourt en eventueel Royal Waterloo! Al deze banen dan tegen enige meerkosten.

vanaf € 210,- pp*

 

Super Special 1

01-07 t/m 31-08

1 overnachting o.b.v. logies ontbijt
incl. 2 greenfees per persoon
incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 150,- pp**

Super Special 2

01-07 t/m 31-08

3 overnachting o.b.v. logies ontbijt
incl. 2 greenfees per persoon
incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 215,- pp**

 

Specialiteit:
Mooie omgeving, vele golfbanen in omgeving, niet ver van Nederland, gastronomisch restaurant
Mogelijkheden

  • Historische bezienswaardigheden (slag bij Waterloo)
  • Diverse Musea
  • Bezoeken van Brussel / Leuven
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
*/** vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde charming kamer
* vanaf prijs geldig in laagseizoen (januari t/m april, juli, augustus, november en december)
*/** excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
*/** eventuele meerprijs voor golf op zaterdag en zondag
*/** meerprijs voor luxere golfbanen. Golf de 7 Fontaines slechts € 10,- extra
* in de reguliere periode zijn de kamers van maandag t/m donderdag juist duurder….

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228