Martin’s Klooster Leuven

Het 17e eeuwse Augustinessenklooster op het Leuvense ’s Hertogeneiland was ooit een pleisterplaats voor reizigers en pelgrims. Die functie heeft het nog altijd, maar nu als prachtig en uitnodigend 4-sterrenhotel met “putting green” op de binnenplaats. Martin’s Klooster ligt op een steenworp van het schitterende stadhuis van Leuven, op een rustige locatie maar toch vlakbij het bruisende leven van deze hippe stad. Op 27 km ten Oosten van Brussel (185 km van Utrecht) en niet ver van een grote hoeveelheid aan golfbanen een geweldige plek voor “golfen & genieten”.

Martin’s Klooster heeft sinds de uitbreiding 103 kamers waarvan 39 “klassieke” kamers en 64 nieuwe “moderne” kamers. Met name deze moderne kamers zijn werkelijk geweldig uitgerust met kwalitatieve meubels en dito badkamers. Er zijn 4 categorieën kamers; 35 “Cosy” kamers, 19 “Cosy Plus” kamers, 46 “Charming kamers” en 3 “Exceptional” kamers die teguggaan naar de kloostertijd. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv, een kluis, airconditioning, een minibar en een ruime badkamer met verzorgingsproducten.

Martin’s Klooster beschikt niet over een restaurant maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door een immens grote hoeveelheid aan restaurants op loopafstand van het hotel. Ook het uitgaansleven is bruisend vanwege het feit dat Leuven een universiteitsstad is. Het ontbijt wordt overigens geserveerd in de Orangerie, die een uniek zicht biedt op de binnentuin van 1200 m² (met putting green!). De ondergrondse parkeergarage beschikt over 50 parkeerplaatsen (tegen betaling).

Het gebied rondom Brussel, Waterloo en Leuven is uitermate geschikt voor golfen vanwege de vele mooie golfbanen die hier verscholen liggen. Zo liggen er 16 golfbanen binnen zo’n 50 km van het hotel. Banen die wij u aanraden vanuit Martin’s Klooster zijn bijvoorbeeld het verrassende Winge Golf & Country Club (op 16 km), Golf Chateau de la Bawette (op 25 km), en de iets luxere golfbanen Golf du Bercuit (op 21 km), Golf Club de 7 Fontaines (2 x 18 holes op 38 km), Golf Chateau de la Tournette (2 x 18 holes op 49 km) en eventueel de nog luxere golfbanen Royal Waterloo met z’n 2 x 18 holes (op 38 km). Voor een aantal luxere banen geldt overigens dat u voor of na een bepaalde tijd kunt starten in het weekend. Een shortbreak België is zoals u ziet golfen en genieten en zeker in combinatie met Martin’s Klooster in Leuven!

Expedition | Martin’s Klooster Leuven

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. welkomstdrankje inclusief
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Winge Golf Course
  • Brabantse Golf (Golf du Bercuit tegen enige meerkosten)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!’
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen, al dan niet tegen enige meerkosten. Vanuit hier is zeker Golf du Bercuit een aanrader!

jan t/m april vanaf € 220,- pp*
mei t/m juni vanaf € 250,- pp*
juli t/m aug. vanaf € 230,- pp*
sept. t/m okt. vanaf € 250,- pp*
nov. t/m dec. vanaf € 220,- pp*

 

Super Special

01-07 t/m 31-08

3 overnachting o.b.v. logies ontbijt
incl. 2 greenfees per persoon
incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 215,- pp**

Specialiteit:
Modernere kwalitatieve kamers, in hippe stad Leuven, vele golfbanen in omgeving, niet ver van Nederland
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de stad Leuven en natuurlijk Brussel
  • Goed uitgaansleven
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
*/** vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde “cosy” kamer
*/** excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
*/** parkeergarage mogelijk voor € 15,- per nacht per auto
*/** evt. meerprijs voor golf op zaterdag en zondag
*/** eventuele meerprijs voor luxere golfbanen
* in de reguliere periode zijn de kamers van maandag t/m donderdag juist duurder…

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228