Martin’s Red

Golfreizen Brussel en golfarrangement België. Martin’s Red is een modern 4-sterrenhotel waar de nationale Belgische voetbalploeg ‘de Rode Duivels’ hun trainingscomplex hebben. Martin’s Red is een ‘full’ service’ hotel dat volledig uitgerust is voor sporters van topniveau. Maar iedereen is welkom bij Martin’s Red zo ook u golfers! Dit is perfect voor een verblijf door de weeks of in het weekend. Martin’s Red zit slechts op 23 km afstand van het bruisende centrum van Brussel, ofwel een autorit van 30 minuten. Ook zijn er vele fameuze golfbanen in de buurt van het hotel. Golfarrangementen België op maat voor u gemaakt!

Martin’s Red beschikt in totaal over 79 kamers die een moderne charme uitstralen met een knipoog naar de sport. De kamers zijn te verkrijgen voor 1 tot 4 personen. De 79 kamers zijn verdeeld over de voordeligste ‘Cosy’ kamers gevolgd door de ‘Charming’ en ‘Excellent’ kamers. Kies de kamer die het best bij u past met het gewenste comfort. Alle kamers zijn tot in de puntjes uitgerust met een flatscreen-smart-tv met usb-ingang en bluetoothconnectiviteit, en airconditioning met thermostaat. Het interieur is resoluut hedendaags met luchtige details zoals het neo-retro-meubilair en plantmotieven.

Het hotel beschikt niet over een zwembad maar wel over twee goed uitgeruste fitness- en ontspanningsruimtes: één voor de sportploegen die in het centrum trainen en één voor de gasten van het hotel. Bij de uitgebreide fitnessruimte voor de gasten van het hotel zit ook nog een sauna, een hamam en een relaxatieruimte. Ook beschikt Martin’s Red over een sfeervolle Sports Bar & Grill. Deze bar serveert verfijnde gerechten in een Amerikaanse sfeer terwijl je de belangrijkste sportevenementen op een groot scherm kan bewonderen.

Het gebied rondom Brussel is uitermate geschikt voor golfen vanwege de vele mooie golfbanen die hier verscholen liggen. Zo liggen er in totaal zo’n 17 golfbanen binnen 50 a 60 km van Martin’s Red. Banen die wij u aanraden zijn bijvoorbeeld Golf Club de 7 Fontaines (2 x 18 holes op 13 km), Golf Chateau de la Tournette (2 x 18 holes op 14 km) Golf d’Enghien (op 14 km), Golf Club d’Hulencourt (op 22 km), Golf de l’Empereur (op 28 km) en “Golf de Pierpont (op 34 km). Zeker voor doordeweeks maar ook voor het weekend scherpe prijzen. Golfreizen Brussel op maat voor u gemaakt!

Expedition | Martin’s Red

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. welkomstdrankje inclusief
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Golf de 7 Fontaines (La Foret of Le Chateau Course)
  • Golf Chateau de la Tournette (USA of UK Course)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!’
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen, al dan niet tegen enige meerkosten.

Vanaf € 225,- pp* in hoogseizoen
Vanaf € 210,- pp* in laagseizoen

laagseizoen van 2 t/m 15 april en juli & augustus

Specialiteit:
op 23 km afstand Brussel, fitness, vele fameuze golfbanen nabij. Trainingscomplex ‘De Rode Duivels’
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de stad Brussel / Europese centrum
  • Belangrijkste sportevenementen bewonderen op groot scherm
  • Spelen op de fameuze golfbanen in deze regio
*/** vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde standaard kamer
*/** excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
*/** evt. meerprijs voor golf op zaterdag en zondag
* in de reguliere periode zijn de kamers van maandag t/m donderdag duurder dan in weekend

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228