Martin’s Waterloo

Dit arrangement behoort tot de voordeligste Golfreizen België. Martin’s Waterloo (voorheen Martin’s Lodge) is gelegen naast het Martin’s Grand Hotel Waterloo en is eigenlijk verbonden met elkaar. Het enige verschil is dat Martin’s Waterloo over 3 sterren beschikt in plaats van de 4 van het Grand Hotel maar zeker niet onder doet voor z’n grote broer. De kamers van de Lodge zijn moderner ingericht en vanwege z’n ligging iets beter uitgerust voor groepen.

Martin’s Waterloo ligt ook op slechts 20 minuten van Brussel en met zeer veel golfbanen in de buurt een ideale accommodatie voor een kort verblijf voor vrienden, families en natuurlijk competitieteams. In Waterloo zelf is reeds ruim voldoende te doen en te beleven en tevens zijn er heerlijke restaurants te vinden. Met name de weekenden zijn zeer aantrekkelijk geprijsd waarbij u zeer veel waar voor u geld ontvangt en dat alles op slechts 185 km van Utrecht.

Martin’s Waterloo beschikt over 29 kamers. De met airco uitgeruste kamers bevinden zich ver van de stedelijke drukte. Wat opvalt is het gebruik van lichte kleuren en zachte materialen. De slimme vormgeving zorgt voor comfort en praktische leefbaarheid. De ruimten worden maximaal benut, dankzij de modules waarvan de doorschijnende schuifpanelen toegang verschaffen tot de badkamer en de opbergruimten. De kingsize douches zorgen voor een weldadige moessonregen en de LED-nachtlampjes voor discreet leeslicht. Alle noodzakelijke comfortvoorzieningen zijn perfect geïntegreerd: gratis wifi-verbinding, lcd-televisiescherm, kluis en minibar. De badkamer is uitgerust met toilet, regendouche, haardroger en luxe verzorgingsproducten.

Het hotel maakt verder gebruik van de faciliteiten van het Martin’s Grand Hotel. Hier wordt het ontbijt genoten, kan gedineerd worden en een drankje aan de bar worden genomen. In principe verblijft u hier altijd o.b.v. logies ontbijt. Op deze manier kunt u er zelf voor kiezen waar u gaat dineren. Is dit op de golfclub, in de “Sucrerie” van het Grand Hotel of in één van de vele restaurantjes van Waterloo, de keuze is aan u. Wij kunnen u echter het 3-gangen golfers menu in “Le Sucrerie” wel van harte aanraden voor slechts € 25,- per persoon.

Het gebied rondom Brussel, Waterloo en Leuven is uitermate geschikt voor golfen vanwege de vele mooie golfbanen die hier verscholen liggen. Zo liggen er 9 golfbanen binnen zo’n 20 km van het hotel en in totaal zo’n 17 golfbanen binnen 50 km van Martin’s Lodge. Banen die wij u aanraden zijn bijvoorbeeld Golf Chateau de la Bawette (op 20 km), Golf d’Empereur (op 13 km), de iets luxere golfbanen Golf Chateau de la Tournette (2 x 18 holes op 18 km) en Golf Club de 7 Fontaines (2 x 18 holes op 7 km) en eventueel de nog luxere golfbanen Golf Club d’Hulencourt (op 11 km) en Royal Waterloo met z’n 2 x 18 holes (op 5 km). Voor een aantal luxere banen geldt overigens dat u voor of na een bepaalde tijd kunt starten in het weekend. Zoals u ziet is het golfen en genieten bij Martin’s Lodge… Wij maken de golfreizen België overigens geheel voor u op maat!

Expedition | Martins Waterloo

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. welkomstdrankje  inclusief
2 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Golf de Louvain-La-Neuve
  • Golf la Bruyere of Golf de Pierpont

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!’
Wij verzorgen natuurlijk ook greenfees op de andere in de tekst genoemde golfbanen, al dan niet tegen enige meerkosten.

vanaf € 210,- pp*

 

Super Special

01-07 t/m 31-08

1 overnachting o.b.v. logies ontbijt
incl. 2 greenfees per persoon
incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 150,- pp**

Super Special 2

01-07 t/m 31-08

3 overnachting o.b.v. logies ontbijt
incl. 2 greenfees per persoon
incl. gratis welkomstdrankje

Vanaf € 215,- pp**

 

Specialiteit:
Modernere kamers, vele golfbanen in omgeving, niet ver van Nederland
Mogelijkheden

  • Historische bezienswaardigheden (slag bij Waterloo)
  • Diverse Musea
  • Bezoeken van Brussel / Leuven
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
*/** vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde charming kamer
* vanaf prijs geldig in laagseizoen (januari t/m april, juli, augustus, november en december)
*/** excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
*/** eventuele meerprijs voor golf op zaterdag / zondag
*/** meerprijs voor luxere golfbanen. Golf de 7 Fontaines slechts € 10,- extra
* in reguliere periode zijn de kamers van maandag t/m donderdag juist duurder…

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228