Mas de l’Oulivié

Hotel “Mas de l’Oulivié” ligt op 2 km van het centrum van les Baux de Provence (9 km ten zuiden va Saint-Remy-de-Provence), een dorpje dat geclassificeerd is als één van de mooiste van Frankrijk. Hoog boven het dorpje zelf, op het hoogste punt van de rotsen, ligt het kasteel van Baux de Provence (historisch mounument), waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. Aan de voet van deze zelfde rotsen ligt Mas de l’Oulivié, een idyllisch hotel met 27 kamers te midden van een olijfboomgaard. Mas de l’Oulivié is echter meer dan een hotel, het is een het residentie met uitzonderlijke charme. Golfreizen Frankrijk met charme en méér!

Het gebouw zelf is gebouwd met alle respect voor Provençaalse architectuur. De oase aan kleuren van de groene luiken, de paarse lavendel, het blauwe zwembad en het zilvergrijs van de olijfbomen maken dit tot een waar harmonieus paradijs. Elke kamer heeft z’n eigen identiteit met of uitzicht over de Alpilles of op de prachtige tuin. Prachtige badkamers, Provençaalse stoelen en andere handgemaakte meubels geven de kamers een authentieke atmosfeer. In elke badkamer treft u dikke witte handdoeken met de naam van het hotel, heerlijke badjassen en beauty producten. Natuurlijk is er in elke kamer airconditioning, een kluis en een mini bar. Er zijn overigens ook 2 suites met eigen terras of tuin en met jacuzzi of hammam. Wifi is beschibaar in de lounge en op het terras en er is tevens een gratis internettoegang naast de lounge.

Mas de l’Oulivié is omgeven door een boomgaard met 109 olijfbomen. Dit zijn de schatten van “the Alpilles” en van “Mas d’Oulivié”. Te midden hiervan treft u een prachtig zwembad (18 meter) met z’n specifieke rotsen en een strandje dat rijkt tot in het water. De zonnebedden staan her en der op het gras waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft. In de middag worden er op aanvraag ijs, drankjes en fruit cocktails geserveerd bij de bar van het zwembad. Er is geen restaurant in de avond maar er worden wel bijzondere lunchgerechten aangeboden door de chef op het terras net als een heerlijk ontbijt in de ochtend.

Bij de Mas zelf kunt u tennis spelen of Jeux-de-Boules. Er zijn echter ook meer ontspannen mogelijkheden zoals, gezichtsbehandelingen en massages in de speciaal daarvoor gecreëerde massagekamer. Natuurlijk kunt u ook gewoon een boek lezen aan de rand van het zwembad of lekker wegdommelen onder een van de olijfbomen. U kunt ook het “Parc naturel regional des Alpilles” gaan verkennen (door fietsen te huren of te wandelen over de speciaal uitgezette routes) of de olijf- en wijnroutes van de Provence gaan rijden.

Mas de l’Oulivié ligt op slechts 2 km van de charmante 9-holes golfbaan “Golf des Baux de Provence”. U kunt deze gebruiken als oefening of gewoonweg 2x spelen als volwaardige 18-holes. De echte 18-holes golfbanen van deze omgeving zijn: Golf de Servanes (op 9 km), Golf de Pont Royal (41 km), Provence Country Club (44 km), Golf Grand Avignon (40 km) en Golf de Nimes Vacquerolles (49 km). Laat ons gerust weten welke banen u wenst te spelen, dan relegen wij dat voor u. Mocht u niet willen golfen is dit natuurlijk ook geen probleem. Gewoonweg alleen genieten van de sfeer van Mas de l’Oulivié is al een belevenis op zich!

Expedition | Mas de lOulivié

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Servanes
  • Golf de Pont Royal
  • Provence Country Club

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 765,- pp*

vraag ook naar onze “short-break” golfarrangementen

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;Prachtig gelegen, olijfboomgaard, uniek zwembad, charmante regio
Mogelijkheden

  • Bezoeken van steden zoals Avignon en Arles
  • Rijden van Olijf- en Wijnroutes
  • Genieten op de terrasjes van Saint-Remy-de-Provence en Baux-de-Provence
  • Bezoeken hstorisch monument “Castle of Baux-de-Provence”
  • Wandelen en fietsen in “Parc naturel regional des Alpilles”
* vanafprijs geldig voor de voordeligste 2 persoonskamer. Gehele jaar door zelfde prijzen
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228