Melia Villaitana Golf Resort

Een golfvakantie Spanje ofwel een golfreis Alicante bij “Melia Villaitana Golf Resort” is altijd een goede keuze! Dit golfresort bestaat uit het 4-sterren Melia Villaitana en het 5-sterren (adult only) The Level at Melia Villaitana. Er zit in principe een aardig prijsverschil tussen beiden maar dit is eigenlijk alleen geldig tijdens het hoogseizoen… In het golfseizoen zien we vaak dat u wordt ondergebracht in de kamers van “The Level”, afhankelijk van de drukte… Gelegen op 55 km van Alicante Airport, 42 km van Alicante centrum en op 6 km van Benidorm. Het golf resort is eigenlijk een soort reproductie van een dorpje aan de Costa Blanca met z’n 25 individuele gebouwen waar de kamers, de restaurants en de bars in zijn gevestigd. Verder ligt Melia Villaitana tussen de 2 golfbanen “Levante” en “Poniente” in ofwel een golfvakantie Spanje op maat voor u gemaakt!

Het hotel heeft in totaal 356 kamers waarvan Classic kamers ofwel Melia kamers (28 m²), Deluxe kamers (33 m²), Premium Rooms (40 m²) en verder Junior Suites (42 m²) en grotere suites… Alle kamers hebben een terrasje van 6 tot 8 m² en zijn van alle gemakken voorzien inclusief minibar en airco en bieden mooie uitzichten richting golfbaan, zee, tuinen of zwembaden. The Level kamers beginnen vanaf Premium Rooms en hebben tevens een 5-sterren service en eigen ruimtes zoals een eigen zwembad voor 16 jaar en ouder…

Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad als een soort nagemaakte “lagoon” met kunstmatig aangelegd strand! Er is een Spa van 1.200 m² met 13 behandelkamers, thermale baden, gym en ontspanningsruimtes. Er zijn 4 restaurants waarvan 1 ‘gourmet restaurant’ Indigo, een BBQ restaurant, een Italiaans restaurant en een buffet restaurant. Verder dan nog 2 bars waar ook tapas en kleine gerechten geserveerd worden. Voor wat betreft activiteiten zijn er nog tennisbanen, Padel banen, Yoga, aquagym etc. etc.

Melia Villaitana Golf Resort ligt verder tussen 2 golfbanen in die bij het resort zelf horen. Het gaat dan 2 banen ontworpen door “Nicklaus design” en wel de championship “Levante Course” (Par 72) en de iets kortere “Poniente Course” (par 62). Deze eerste is goed te spelen maar biedt voldoende uitdagingen. De kortere baan is een echte uitdaging mede door z’n hoogteverschillen en je wordt vaker uitgedaagd om een Par 4 in een te halen… Poniente wordt verplicht gespeeld met een buggy die bij de aantrekkelijke prijs is inbegrepen. Eventuele andere golfbanen / greenfees kunnen we ook voor u boeken in deze regio. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Spanje geheel op maat!

Expedition | Melia Villaitana Golf Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Levante Course (2x ter plekke)
  • Poniente Course (3x ter plekke incl. buggy)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op de andere golfbanen in de omgeving…
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

dec. / jan. / febr. – vanaf € 475,- pp*
maart / april – vanaf € 525,- pp*
mei / juni / okt. / nov. – vanaf € 575,- pp*
juli / augustus – vanaf € 765,- pp*
september – vanaf € 665,- pp*

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ofwel ook 3, 4, 5 of 6 nachten of natuurlijk meer…

Specialiteit:
ligging aan 2 golfbanen, 4 en 5 sterren mogelij, niet ver van Alicante, riante Spa aanwezig
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de steden Alicante, Benidorm, Valencia
  • Genieten zon, zee en strand
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Classic / Melia kamer in 4-sterren hotel
* prijzen in Melia The Level ***** op aanvraag
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228