Morgado Golf & Country Club

Morgado Golf & Country Club is onderdeel van het Morgado do Reguengo Resort en ligt in een vallei tussen de stranden van Portimao en het Monchique gebergte. Dit moderne 4-sterren hotel ligt heerlijk van de drukte af aan de 2 prachtige golfbanen van Morgado en Alamos Golf Course. Toch liggen Portimao, Alvor en de stranden op slechts 15 a 20 minuten afstand. Op zo’n 70 km van Faro Airport en daardoor ook interessant voor een heerlijke shortbreak naar de Algarve. Een golfvakantie Portugal op maat voor u gemaakt!

Morgado Golf & Country Club beschikt over 98 kamers met Golf View waarvan 16 Standaard kamers (30 m²), 52 Superior kamers (36 m² met balkon van 10 m²), 25 Deluxe kamers (44 m² met balkon van 14 m²) en 5 Duplex kamers (88 m² met balkon van 13 m²). Alle kamers zijn modern ingericht met een walk-in shower en verder van alle gemakken voorzien inclusief gratis Wifi, airconditioning, safe en minibar.

Het hotel beschikt over 4 buiten zwembaden waarvan 2 voor kinderen. De zwembaden hebben een heerlijk aangrenzend terras met prachtig uitzicht over de golfbaan. Tevens zijn er tennisbanen aanwezig. Er is een gastronomisch restaurant met een internationale keuken en een lobby bar met terras voor bijvoorbeeld een heerlijke cocktail. Bij het clubhuis van Morgado Golf Course is er daarnaast ook nog een “snack-bar” met lunch service. U kunt hier overigens verblijven o.b.v. logies ontbijt, half-pension maar ook op het zeer aantrekkelijke Semi-All-Inclusive (met onbeperkt drankjes van 17.00 t/m 23.59 uur)!

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk keuze uit vele golfbanen uit deze fameuze regio echter ter plekke de “eigen golfbanen” Morgado Golf Course” en de wellicht nog mooiere “Alamos Golf Course”. Op 30 km, ofwel ongeveer 30 minuten, ligt dan nog Salgados Golf Course behorend tot dezelfde groep en deze zit dan ook vaak in de golfarrangementen verwerkt. Daarnaast is dan nog een aanrader om bijvoorbeeld te spelen op Onyria Palmares Golf Course op 23 km. Maar ook de diverse Oceanico golfbanen of Pestana golfbanen kunnen wij voor u reserveren. Of u nu een shortbreak Portugal wenst of een langere golfvakantie Portugal, Morgado Golf & Country Club is prijstechnisch een zeer interessante mogelijkheid. Neem snel contact met ons op!

Expedition | Morgado Golf & Country Club

7 Overnachtingen o.b.v. half pension incl.
5 Greenfees met keuze uit:

  • Morgado Golf Course (ter plekke)
  • Alamos Golf Course (ter plekke)
  • Salgados Golf Course (op 30 km)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! ook andere golfbanen mogelijk tegen meerprijs.
Semi-All Inclusive ook mogelijk, vraag ons om een voorstel (onbeperkt drankjes 17.00/23.59)

november & februari – vanaf € 525,- pp*
Special Februari NU € 535,- pp*
maart t/m mei – vanaf € 725,- pp*
Special Maart NU € 655,- pp*
juni t/m augustus – vanaf € 585,- pp*
september t/m oktober – vanaf € 725,- pp*

Specialiteit;
Ligging in het rustigere binnenland, golfbanen ter plekke en voordelige half-pension pakketten!
Mogelijkheden

  • Zon, zee, strand
  • 2 eigen golfbanen ter plekke en 1 op 30 km
* vanaf prijs voor een gedeelde Standaard Double of Twin Kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228