Novotel Saint Quentin Golf National

Golfreizen Golf National en golfarrangementen Parijs! Novotel Saint Quentin Golf National ligt op iets meer dan een half uur van centrum Parijs, in het hart van Golf National, de locatie met 45 holes waar jaarlijks de “French Open” wordt gehouden en waar in 2018 de legendarisch “Ryder Cup” zal plaatsvinden. Dit Novotel ligt in een spectaculaire omgeving en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Versailles, Parijs zelf en natuurlijk het spelen van de fameuze banen die hier liggen. Wij kunnen u hier voordelige arrangementen bieden voor een ‘short’ of ‘long’ break waarbij u kunt spelen op de “Albatros Course” de baan van de RyderCup 2018 maar ook op de “Aigle Course” de 2e baan van Golf National. Golfreizen Golf National op maat voor u gemaakt!

Het hotel zelf beschikt over 131 kamers, onderverdeeld in Superior kamers, Executive kamers en Suites. Tevens zijn er 11 vergaderruimten en een conferentiezaal voor uw eventuele zakenevenementen. De kamers zijn modern en ergonomisch ingericht met geavanceerde apparatuur. Er is airconditioning, gratis draadloos internet en een minibar. Op de luxere kamers komt daar nog mineraalwater bij, een Nespresso-koffie apparaat en een wellness-set met badjas en slippers.

Het hotel heeft verder de beschikking over een onverwarmd buitenzwembad, een fitness ruimte en 2 tennisbanen. Verdere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een trimbaan, tafeltennis en jeux-de-boules. Lunchen of dineren kunt u in het restaurant “Novotel Cafe”. Voor de lunch of een vroege avondbite kunt u eventueel ook terecht bij op het zonovergoten terras van “Le Clubhouse” op steenworp afstand van de golfbanen van Golf National. Voor de latere uurtjes is er ook nog een bar beschikbaar waar u de gespeelde golfrondes nog eens kunt evalueren.

Vanuit het hotel kunt u zeer gemakkelijk “Chateau de Versailles” bereiken dat op 8 km van Golf National ligt. Daarnaast is het centrum van Parijs ook binnen 40 minuten te bereiken. Voor wat betreft golf, dat kunt u natuurlijk ter plekke doen op de 2 x 18 holes banen van Golf National, “Aigle Course” en wanneer uw handicap het toelaat (hcp.< 28) op de “Albatros Course”. Eventueel kunt u ook spelen op de aanwezige 9-holes baan “Oiselet” om verder aan uw techniek te werken. Ander banen in de buurt die zeker ook de moeite waard zijn, zijn bijvoorbeeld: Golf Blue Green Saint-Quentin-en-Yvelines (op 9 km), Golf des Yvelines (op 30 km) en Golf de la Vaucouleurs (op 48 km). Geef hierin gerust uw wensen aan ons door. Golfreizen Frankrijk volledig op maat gemaakt!

 

Expedition | Novotel Saint Quentin Golf National

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf National – Eagle Course
  • Golf National – Albatros Course (Ryder Cup baan 2018)

Voor de Albatros Course geldt wel een maximale hcp. eis van 28
Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Vanaf € 475,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke ligging aan de golfbanen van Golf National – De Ryder Cup golfbaan 2018!
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Parijs, Versailles
  • Golfen op de vele mooie golfbanen uit de regio
* vanaf prijs geldig met aankomst op vrijdag en vertrek op maandag
* op doordeweekse dagen zijn er ook mogelijkheden maar wordt e.e.a. wel een stuk duurder…, vraag ons echter om een voorstel op maat!
* exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,- per boeking

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228