Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso

Het 5-sterren Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso is in 2013 uitgeroepen tot nummer 1 van Europa door gebruikers van TripAdvisor en nummer 3 van de wereld! En dan te weten dat dit hotel pas sinds 2011 z’n deuren heeft geopend. Golf, bergen, de zee, pijnbomen, raffinement, smaak, uitmuntende service en een prachtige locatie in “Quinta da Marinha” één van de mooiste plekken aan de Portugese kust. Gelegen tussen de golfbanen van “Quinta da Marinha Golf Course” en “Oitavos Dunes” en optimaal ten opzichte van het strand van Guincho (4 km), de strandweg met z’n heerlijke visrestaurants, Cascais en Estoril. Daarnaast op slechts 35 km van Lissabon Airport. Een geweldige plek voor een luxe ontspannen golfvakantie of een heerlijk kort golfarrangement.

In totaal beschikt het hotel over 68 Deluxe kamers , 4 suites en 12 edition villa’s. De moderne kamers van het hotel hebben allemaal een balkon of terras waarvan sommigen over de golfbaan van Quinta da Marinha uitkijken. De prachtig ingerichte kamers zijn verder natuurlijk van alle gemakken voorzien, van airconditioning, video on demand t/m Wi-Fi. De 12 edition villa’s zijn wellicht nog moderner maar toch met veel gevoel ingericht. Deze hebben allen 2 slaapkamers en een woonkamer.

Het hotel beschikt over 2 buitenzwembaden en een half binnen/half buiten zwembad van de geweldige Spa. De “RitualSpa” is 7.500 m² en heeft 4 behandel kamers, 2 dubbele kamers, hydromassage, water circuit, ontspanningsruimte, Schots bad, Turks bad, sauna, jacuzzi en “sensation” douches. Er is een heerlijk culinair en Italiaans georiënteerd restaurant “Story”, een bar waar u gedurende de dag lichte maaltijden kunt genieten en op 2 km het visrestaurant “Monte Mar” behorende tot dezelfde groep met uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Voor wat betreft het golfen kunt u natuurlijk terecht op de eigen golfbaan Quinta da Marinha Golf Course. Een fijn lopende baan die niet al te moeilijk is en daarom heerlijk is om een aantal keer te spelen. Verder zijn er natuurlijk diverse andere golfbanen te spelen zoals: Oitavos Dunes Golf Course (op 1,2 km), Golf do Estoril (op 11 km), Penha Longa Golf Course (op 12 km), Pestana Beloura Golf (op 18 km), Lisbon Sports Club (op 27 km) en Belas Clube de Campo Golf Course (op 29 km). Eventueel ook nog Aroeira Golf Club op 50 km aan de andere kant van het water via de brug “Ponte 25 de Abril”. Ruim voldoende in ieder geval voor een heerlijke golfreis, golfvakantie en of korter golfarrangement. Golfreizen Portugal op maat gemaakt!

Expedition | Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
4 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Quinta da Marinha Golf Course (3 x)
  • Oitavos Dunes

Alle golfarrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen       vanaf € 695,- pp*
Midseizoen         vanaf € 845,- pp*
Hoogseizoen      vanaf € 865,- pp*

 

EDITION VILLA SPECIAL
4 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees (Quinta da Marinha 2x – Oitavos 1x)
Laagseizoen vanaf € 515,- pp*
Midseizoen vanaf € 650,- pp*

Laagseizoen: t/m 28 februari
Midseizoen: 1 maart t/m 15 juli & 1 sept. t/m 31 oktober
Hoogseizoen: 16 juli t/m 31 augustus

Specialiteit:
Modern & chique golfresort, Nr. 1 op Tripadvisor, aan de golfbaan, prima ligging vlakbij zee, goed restaurant, ook een Spa aanwezig
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de steden Lissabon, Estoril, Cascais
  • Genieten van zon, zee en strand
  • Bezoeken historische stad “Sintra”
* vanaf prijs geldig o.b.v. voordeligste categorie kamer = Deluxe room
* vanaf prijs o.b.v. early booking ofwel 90 dagen vooruit, anders prijzen 10% hoger.
* exclusief eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228