Parador de El Saler

Een golfvakantie Spanje ofwel een golfreis Valencia boekt u snel en voordelig via Golf Expedition. “Parador de El Saler” is daarbij een geweldige uitvalsbasis door z’n ligging aan Golf de El Saler en op slechts 18 km van het centrum van Valencia. Het hotel is gelegen tussen het meer van “Parc Natural de l’Albufera de Valencia” en de kust. De golfbaan is dan ook een van de weinige “Links Courses” van Spanje en behoort tot de beste banen van Spanje. Een geweldige combinatie van golfen, cultuur en strand ofwel een golfvakantie Spanje op maat voor u gemaakt!

Het moderne hotel heeft in totaal 65 kamers. Het gaat dan om 24 Double kamers, 29 Double Superior Kamers en 2 Junior Suites. De Superior Kamers zijn dan net even iets duurder omdat deze Sea View hebben… Alle kamers zijn verder dezelfde grootte (23 m²) en beschikken allen over een balkon. De Junior Suites zijn nog iets groter en hebben een groter balkon met Jacuzzi.

Het hotel beschikt over een heerlijk buitenzwembad en er is ook een Spa met klein binnenzwembad. Er is een Turkse sauna, een Finse Sauna, een Hammam, een bubbelbad en diverse behandelkamers. Tevens kunt u op 4 minuten lopen genieten van diverse strandwandelingen! Een boottochtje over de Lagune van l’Albufera is ook mogelijk in authentieke bootjes. Het restaurant biedt verder een gastronomische ervaring met Valenciaanse gerechten.

Voor wat betreft golf zit u hier prachtig met de zeer goed gewaardeerde golfbaan van Golf El Saler ter plekke. La Galiana Campo de Golf ligt iets verder op 43 km maar is zeker een aanrader. Deze baan is door z’n ligging in de heuvels totaal anders als de meer “links course” Golf El Saler. Verder is er dan ook nog “El Bosque Golf & Country Club” op 44 km. Een famueze baan welke vele toernooien heeft gehost. Een baan met smalle fairways en best wat hoogteverschillen. Al met al een super combinatie van golfen, cultuur en strand. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Spanje geheel op maat!

Expedition | Parador de El Saler

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Golf de El Saler (3 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Wij verzorgen wanneer gewenst ook greenfees op “La Galiana” en “El Bosque”.
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen –    vanaf € 515,- pp*
Midseizoen –      vanaf € 555,- pp*
Hoogseizoen –   vanaf € 645,- pp*

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ofwel ook 3, 4, 6 of 7 nachten of natuurlijk meer…

Laagseizoen: november t/m februari
Midseizoen: maart t/m juni & september t/m oktober
Hoogseizoen: juli t/m augustus & Pasen

Specialiteit:
ligging aan Golf de El Saler, op 18 km van Valencia, Spa aanwezig
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de stad Valencia
  • Genieten zon, zee en strand, strandwandelingen
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228