Park Hotel San Jorge

Golfreizen Spanje en golfvakanties Girona…, een combinatie van heerlijke stranden, mooie natuur en uitdagende golfbanen! Een verblijf bij het 4-sterren deluxe “Park Hotel San Jorge” past hier dan erg goed bij met z’n unieke ligging op een klif aan zee. Hierdoor heeft u geweldige uitzichten maar tevens nog op loopafstand van Platja d’Aro (20 minuten). Verder is het hotel gelegen op 25 minuten van Girona Airport en 75 minuten van Barcelona Airport. Dus ook voor een golf shortbreak Spanje of een korte vakantie Girona zeer interessant!

In totaal beschikt het hotel over 121 kamers en moderne faciliteiten. De kamers zijn onderverdeeld in “Comfort kamers” (18 m²) en “Sea View kamers” (20m²) en daarnaast nog diverse suites. De kamers zijn te krijgen in Double kamers of Twin bedded kamers (met losse bedden). De kamers zijn niet groot daarom adviseren wij u altijd voor de Sea View kamers te gaan met klein balkon. Verder van alle gemakken voorzien inclusief minibar, airco, kuisje en gratis Wi-Fi.

Er is een heerlijk terras, een prachtig zwembad en het strand is op enkele meters. Er is tevens een fitness en voor het hotel liggen ook nog eens 6 tennisbanen (niet van hotel zelf). Er is ook een bescheiden Spa met klein dompelbad met hydromassage, hammam, sauna en 3 sensation showers. Verder een aantal ruimtes voor massages en behandelingen… Het restaurant “Mar Brava” wordt in de zomer gecompleteerd door het nieuwe restaurant “El Xiringuito” op het terras met een menu voor lunch en tapas in de avond.

Voor wat betreft het golfen heeft u de keuze uit 9 golfbanen waarvan Golf PGA de Catalunya (op 27 km) en Golf d’Aro Mas Nou (op 6 km) de bekendste zijn. Verder dan nog Golf Costa Brava (op 10 km), Golf Platja de Pals (op 24 km), Golf Emporda (op 29 km) en Golf Girona (op 37 km). Als laatste nog Torremirona Golf (op 74 km) en Golf de Peralada (op 80 km). Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

Expedition | Park Hotel San Jorge

5 Overnachtingen in Sea View kamer o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 3 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Golf d’Aro Mas Nou
  • PGA de Catalunya Stadium Course
  • Golf Emporda (links of forest course)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ook wanneer u geen golf speelt! Diverse andere golfbanen ook mogelijk zoals Golf Platja de Pals, Golf Costa Brava enz.

Seizoen A: vanaf € 425,- pp*
Seizoen B: vanaf € 475,- pp*
Seizoen C: vanaf € 550,- pp*
Seizoen D: vanaf € 685,- pp*

 

Seizoen A: januari t/m maart & november & december
Seizoen B: april t/m mei & oktober
Seizoen C: juni t/m 9 juli en 12 t/m 30 september
Seizoen D:  10 juli t/m 11 september

Specialiteit:
Uniek gelegen hotel aan zee, vlakbij Platja d’Aro. Strand op enkele meters en vele golfbanen nabij
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de vissersdorpjes en de steden Girona en Barcelona
  • Bezoeken van wijngaarden
  • Genieten zon, zee en strand
  • Spelen op een grote hoeveelheid aan golfbanen
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Sea View kamer (comfort is iets voordeliger)
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-
* in de weekenden wel toeslagen voor greenfees, afhankelijk van de golfbanen

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228