Portmarnock Hotel & Golf Links

Golfarrangement Dublin? Portmarnock Hotel & Golf Links is een 4-sterren hotel dat via Dublin uitstekend te bereiken is met meerdere vluchten (KLM, Aer Lingus, Ryanair) per dag vanuit Amsterdam en Eindhoven. Net ten Noorden van Dublin, op 15 minuten van het vliegveld en aan een breed zandstrand ligt het voormalige buitenhuis van de Jameson Whiskey familie. In de jaren 90 van de vorige eeuw werd het landhuis omgevormd tot een modern viersterrenhotel en legde Bernard langer, direct naast het hotel, een spectaculaire links baan aan.

Onlangs kreeg het hotel een grondige opknapbeurt. Het hotel beschikt over 103 ruime kamers, een Spa en gym, is voorzien van een goed restaurant en ook de gezellige Jameson bar is goed gesorteerd in drank en spijs. Voor verder vertier ben je in 5 minuten in het leuke kustplaatsje Malahide of in 20 minuten in het centrum van het bruisende Dublin. Echt een populaire en levendige hoofdstad met vele gezellige kroegen, leuke winkeltjes en hippe restaurants.

De eerste holes van de Portmarnock Links (niet te verwarren met de naastgelegen zeer exclusieve Portmarnock Golf Club) zijn nog vrij vlak, maar vanaf hole 7 draai je de imposante duinenrij in en laat de baan zijn tanden zien. Een zeer uitdagende links die zeker uitnodigt tot revanche.
Vanuit het hotel kijk je uit op het schiereiland Howth (spreek uit: Hoot). Ierland zou Ierland niet zijn als ook hier geen golfbaan was aangelegd. Tussen brem en heide geniet u op Howth Golf Club van een duizelingwekkend uitzicht over Dublin en de hele kustlijn. Tevens nog diverse andere golfbanen mogelijk van voordelig tot zeer luxe.

Golf Expedition maakt uw golfreis Ierland of golfarrangement Dublin geheel op maat! Wanneer gewenst natuurlijk ook in de vorm van een volledige golf rondreis… Vraag ons snel naar de mogelijkheden!

Expedition | Portmarnock Hotel & Golf Links

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (halfpension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Portmarnock Links Golf Course (2 x)
  • Howth Golf Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een aantrekkelijk geprijsde huurauto voor u.

vanaf € 545,- pp*

 

Specialiteit:
op 15 minuten van Dublin Luchthaven, aan Links Golf Course, zeer diverse omgeving met verschillende soorten golfbanen.
Mogelijkheden

  • Golfen (genieten van een verscheidenheid aan banen)
  • Bezoeken Malahide op 5 km
  • Bezoeken Dublin op 20 minuten
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde standaard kamer.
* prijs is verder afhankelijk van weekdagen / weekend en van beschikbaarheid / aanbod
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228