Relais de Malmaison

Relais de Malmaison is een 4-sterren hotel aan de rand van Parijs tussen de rivier de Seine en de 9-holes golfbaan “Golf de Rueil Malmaison”. Met z’n ligging op slechts 12 km van het hartje van Parijs (l’Arc de Triomph) is dit hotel een prima locatie voor het bezoeken van Parijs en diverse golfbanen waaronder ook de 2 mooie golfbanen van “Golf National” (op 24 km). In 2018 wordt op de “Albatros Course” de Ryder Cup gehouden! Golf Blue Green de Saint-Quentin (op 25 km), Golf des Yvelines (op 43 km) en de 2 verschillende golfbanen van “Golf de la Vaucouleurs” (op 60 km) zijn natuurlijk ook mogelijk.

Doordeweeks wordt het hotel wat meer zakelijk gebruikt waardoor de prijzen in het weekend veelal scherp worden ingezet. Het hotel zelf beschikt over 57 kamers, waarvan 3 suites. De kamers zijn modern en met een zekere ‘Zen’ ingericht maar van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben een king-size bed, een bureau, een flatscreen tv met dvd-speler, minibar en een kluis. Elke kamer heeft ook een “Mac Mini”, ofwel een kleine flatscreencomputer met draadloos toetsenbord waarop u zeer snel kunt internetten, e-mails kunt checken, tekstverwerken, foto’s kunt bewerken of luisteren naar muziek.

Er is een binnenzwembad met Spa, sauna, jacuzzi, hammam en een een fitness. Er staan u tevens 2 tennisbanen ter beschikking, en een “Petangue” veld ofwel “Jeux de Boules”. Er is tevens een restaurant aanwzig “Les Terrasses du Relais” waar u zoals de naam al aangeeft heerlijk kunt dineren op het terras wanneer het weer het toelaat. In de bar kunt u verder ontspannen onder het genot van een drankje. Voor eventuele incentives of zakelijke doeleinden zijn er ook (vergader)zalen te huur met de modernste snufjes.

Relais de Malmaison ligt overigens aan Golf de Rueil-Malmaison, een redelijk eenvoudige PAR 32 / 9-holes golfbaan. Van de andere golfbanen uit deze omgeving zijn met name de golfbanen van “Golf National” zeer imposant waarbij de “Albatros Course” de RyderCup baan van 2018 is. Vanuit het hotel kunt u verder natuurlijk een bezoek brengen aan “Chateau de Versailles” dat op 13 km ligt of natuurlijk Parijs zelf dat met de “l’Arc de Triomphe” op 12 km het hotel is gelegen. Relais de Malmaison biedt voldoende mogelijkheden voor een kort of lang verblijf! Golf Expedition maakt uw golfvakantie Frankrijk geheel voor u op maat!

Expedition | Relais de Malmaison

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension ook mogelijk)
2 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf National – Albatros Course (Ryder Cup baan 2018)
  • Golf National – Eagle Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

November t/m maart vanaf € 360,- pp*

April t/m oktober vanaf € 415,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
Unieke natuurrijke ligging, rust, vele activiteiten, gastronomie, ruimte
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Parijs en Versailles
  • Bezoek aan de golfbaan van de RyderCup 2018!
* aankomst op vrijdag en vertrek op maandag, ofwel weekendtarief
* doordeweeks ook mogelijk. Prijs hotel iets hoger maar golfbanen voordeliger!
* exclusief éénmalige reserveringskosten ad € 25,- 

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228