Rio Real Golf & Hotel

Een golfvakantie Spanje in de regio Marbella is één. Een golfvakantie bij “Rio Real Golf & Hotel” is weer een stapje verder. Een prachtige 4-sterren plus accommodatie met slechts 30 kamers te midden van een gewilde golfbaan die zich uitstrekt tussen de bergen aan de ene kant en de zee aan de andere kant. Rustiek en charmant gelegen maar toch op 4 km van Marbella centrum en op 49 km van Malaga Airport. Verder een hoeveelheid aan andere golfbanen te spelen dus een perfecte locatie voor een heerlijke golfvakantie Spanje! Een golfvakantie Spanje op maat voor u gemaakt!

Het hotel is gebouwd in 2001 in een “Andalusische” stijl en ingericht door de famueze designer “Pasqua Ortega”. Het hotel ademt een persoonlijke sfeer en biedt elegantie met een modern comfort. In totaal 30 kamers onderverdeeld in de categorieën “Par Superior”, “Birdie Suites”, “Eagle Suites” en een “Albatros Suite”. De Par Superior kamers van 40 m² zijn hierin de voordeligste en de Birdie & Eagle Suites met 50 m² zijn daarna net even iets duurder. De Birdie Suite en de Eagle Suite zijn overigens gelijk in prijs maar de Eagle Suite is een stuk moderner en heeft een jacuzzi bad met uitzicht… Voor iedere smaak wat wils… Verder hebben de kamers allemaal een terras en verder natuurlijk Wifi, minibar en een kluisje.

Er zijn een prachtig buitenzwembad dat wellicht niet heel groot is maar wel in een heerlijke setting ligt met fijne ligstoelen. Er is tevens een Spa waar u ook van massages kunt genieten. Daarnaast is er een business center, zijn er tennisbanen en tevens “padel” banen, de populaire sport van Spanje. Verder kunt u dineren in het “Rio Real Restaurant”, ,et panoramische uitzichten over de golfbaan. Er is tevens nog een Snack Bar voor verse koffie of een lichte lunch! Verder is er natuurlijk nog het clubhuis van de golfbaan waar u e.e.a. kunt nuttigen,

Over de golfbaan gesproken…, dat is natuurlijk een van de belangrijkste zaken alhier. De Rio Real Golf Course stamt uit 1965 en is vernoemd naar de rivier waar deze baan langs loopt. Het is een goed te lopen golfbaan met diverse soorten bomen en uitzichten richting de bergen maar ook een aantal holes grenzend aan zee. We kunnen naast deze baan natuurlijk ook andere golfbanen voor u reserveren zoals bijvoorbeeld: Golf Santa Clara (op 4 km), Golf Los Naranjos (op 15 km), Golf the Westin La Quinta (op 21 km), Golf Atalaya Old Course (op 22 km). Wanneer gewenst maken we natuurlijk ook een voorstel met een van de vele andere golfbanen uit deze regio. Een golfvakantie Spanje of golfarrangement Marbella op maat voor u gemaakt!

Expedition | Rio Real Golf & Hotel****

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Rio Real Golf Course
  • Atalaya Old Course
  • en keuze uit: Los Naranjos Golf Course of Santa Clara Golf

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten, meer golf, maar ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u. 

Laagseizoen – vanaf € 525,- pp*

Midseizoen – vanaf € 645,- pp*

Hoogseizoen – vanaf € 825,- pp*

 

Laagseizoen: 08 januari t/m 23 februari & 17 november t/m 28 december
Midseizoen: 29 dec. t/m 07 jan. & 24 febr. t/m 13 juli & 27 aug. t/m 16 nov.
Hoogseizoen: 14 juli t/m 26 augustus

Specialiteit:
Charmant boetiek hotel, direct aan golfbaan, vele prachtige golfbanen dichtbij en een Spa
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de Marbella / Malaga en Puerto Banus
  • Genieten zon, zee en strand
  • Spelen op de grote hoeveelheid aan golfbanen in deze regio
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Par Superior kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228