Royal Mougins Golf Resort

Het hotel van Royal Mougins Golf Resort is uniek en biedt u de mogelijkheid om van exclusieve luxe te genieten zoals tot nu toe alleen de happy few dat konden. Een combinatie van luxe suites, een wereldberoemde golfbaan en een exclusieve Spa temidden van een groot prive estate waar diverse beroemde personen een huis hebben. Ideaal gelegen in een natuurlijke setting op 10 minuten van Cannes en op 15 minuten van de heerlijke stranden van de Cote d’Azur. Een unieke golfvakantie Frankrijk op een fameus golfresort!

Het hotel bestaat uit 29 suites uit verschillende klassen “Superior, Deluxe, en Premium”. Deze suites bieden allen een prachtig uitzicht over de golfbaan en het landgoed. Het hotel biedt zijn gasten toegang tot de driving range en de zeer exclusieve Spa. Tijdens uw verblijf heeft u de privilege om (tegen betaling) te mogen spelen op de internationaal bekende golfbaan die normaal gesproken alleen voorbehouden is aan zijn leden. Naast ‘Royal Mougins’ kunt u natuurlijk ook op de vele andere golfbanen spelen die niet ver van het resort gelegen zijn.

Elke suite heeft een oppervlakte van zo’n 50 m² en heeft een privé terras van nog eens 25 m². Van het terras, met comfortabele lounge stoelen, heeft u een uitzicht over de tuinen en de 18 holes golfbaan met zijn meren, stroompjes en watervallen. Alle suites hebben hun eigen ingang, een comfortabele woonkamer met eetgedeelte, een slaapkamer en een ruime badkamer met bad en afzonderlijke douche. Bij de inrichting is er gelet op elk detail; van kwaliteits-linnen, Ralph Lauren badjassen en flat-screen tv tot de keuken, koffie-apparaat, WiFi en de Golf Cart parkeerplaats nabij de ingang van de suite.

Het exclusieve Spa-centre is volledig gericht op schoonheid, verzorging, ontspanning en beweging. Het complex is ingebed in de authentieke bastide, gelegen onder de suites en gelinkt aan het zwembad (met Jacuzzi), solarium en het ultra moderne behandelingscentrum. Alles is uitgerust met producten van de hoogste kwaliteit waarvan de schoonheidsproducten van “La Colline” er één van is.

Nu kunt ú ook genieten van hetgeen de leden van “Royal Mougins Golf Club” al een geruime tijd doen. Spelen op de exclusieve en befaamde 18-holes golfbaan, ontspannen in de heerlijke Spa en tot rust komen in de mooie natuurlijke omgeving. Dit alles op korte rij-afstand van de stranden van de Cote d’Azur en de steden als Cannes, Grasse en Nice (tevens vlakbij het vliegveld van Nice). Wij maken uw verblijf hier natuurlijk graag op maat.

Expedition | Royal Mougins Golf Resort

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
3 Greenfees op de volgende golfbanen: (andere golfbanen ook mogelijk)

  • Royal Mougins Golf Course *

* inclusief buggy
* handicap-eis max. +/-
 28 voor heren en max. +/- 32 voor dames

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Laagseizoen – vanaf € 925,- pp*

Midseizoen – vanaf € 1.050,- pp*

Hoogseizoen – vanaf € 1.175,- pp*

 

Exclusieve Shortbreak Special 2016

3 nachten logies ontbijt incl. 2 greenfees (incl. 1 diner in mid- en hoogseizoen)
Laagseizoen – € 495,- pp**
Midseizoen – € 685,- pp**
Hoogseizoen – € 805,- pp**

Laagseizoen: t/m 24 maart & 23 oktober t/m 29 december
Midseizoen: 25 maart t/m 23 juni & 28 augustus t/m 22 oktober
Hoogseizoen: 24 juni t/m 27 augustus

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Exclusiviteit, voorrecht tot spelen op Royal Mougins, Spa centrum, nabij Cannes
Mogelijkheden

  • Bezoek aan steden als Cannes, Grasse, Nice en Monte-Carlo (Monaco)
  • Veel andere golfbanen in omgeving
*/** prijs geldig tijdens o.b.v. gedeelde superior suite.
* inclusief 3 uur toegang tot de “Royal Spa” per persoon
** excl. buggy’s
*/** excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228