Golfreizen Schotland

  • Golfreizen regio Glasgow
    (Westkust) Glasgow, Troon, Ayr, Prestwick, Turnberry
  • Golfreizen regio Highlands

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228

 

Golfreizen naar Schotland

Een golfvakantie naar Schotland of een lang weekend golfen in Schotland? Dat is mogelijk! Laat u verassen door het robuuste Schotland en haar mooie golfbanen en luxe golfresorts. De golfreizen en golfarrangementen naar Schotland worden geheel op maat gemaakt.

Golfarrangementen Schotland

Eén van de mogelijkheden die wij bieden is een geweldige golfrondreis door Schotland waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfpakket op te nemen. Wanneer gewenst is ook het opnemen van golflessen of een golfclinics geen probleem! We werken samen met een Golfprofessional die wanneer gewenst  diverse golflessen of golfclinics voor u kan verzorgen

Vraag gerust naar de mogelijkheden, gebaseerd op uw wensen kunnen wij u een voorstel doen voor accommodatie, golfbanen of activiteiten. Hierboven ziet u een overzicht de mogelijke regio’s.

Bekende golfresort Schotland

Voor uw golfreis naar Schotland hebben wij natuurlijk de zeer bekende golfresorts die wij u kunnen aanbieden. Denkt u hierbij aan “Gleneagles”, “Turnberry” en “Carnoustie”. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden naar het “mekka” van het golf… St Andrews. De welbekende golflocatie St. Andrews Old Course heeft natuurlijk de historie en de naam, maar vergeet ook niet de vele andere golfbanen uit deze omgeving. Zo zijn er diverse golfbanen die door velen vaak als mooier en spectaculairder worden gezien. Denkt u hierbij aan “Kingsbarns Golf Links”. Bent u benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Golf Expedition: golfreizen Schotland geheel op maat gemaakt!

Heeft u een vraag over onze golfreizen? Neem gerust contact met ons op.