Golfreis zoeken

Heerlijk golfen in Schotland

Een golfvakantie Schotland, een golfrondreis of gewoon een lang weekend golfen & genieten van alles wat Schotland te bieden heeft? Dat is mogelijk! Laat u verassen door het robuuste Schotland, haar mooie en fameuze golfbanen, de luxe golfresorts of juist de kleinschalige Bed & Breakfasts of “Pub-Hotels”. De één gaat voor luxe, de ander alleen voor de meest bekende golfbanen en de volgende juist voor de on-ontdekte pareltjes van links-courses… Golf Expedition maakt de golfreizen en golfarrangementen naar Schotland geheel op maat!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Golfarrangementen Schotland

Een van de mogelijkheden die wij bieden is een geweldige golfrondreis door Schotland waarbij u op meerdere unieke golflocaties kunt genieten van de beste faciliteiten. Naast golfen is het ook mogelijk om diverse andere activiteiten in uw golfpakket op te nemen. We werken samen met diverse specialisten ter plekke die alle wensen uit kunnen laten komen voor wat betreft regio’s, accommodaties, golfbanen en méér. Van het fameuze “St. Andrews” tot de “Highlands” en van “East Lothian” tot “Loch Ness / Inverness”. U zal van de ene verbazing in de andere vallen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, gebaseerd op uw wensen kunnen wij u een voorstel doen voor accommodatie, golfbanen of activiteiten. Golfreizen Schotland op maat voor u gemaakt!

Golf Resorts Schotland

Voor uw golfreis naar Schotland hebben wij natuurlijk de zeer bekende golfresorts die wij u kunnen aanbieden. Denkt u hierbij aan “Gleneagles”, “Turnberry” en “Carnoustie”. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden naar het “mekka” van het golf… St. Andrews. De welbekende golflocatie St. Andrews Old Course heeft natuurlijk de historie en de naam, maar vergeet ook niet de vele andere golfbanen uit deze omgeving. Zo zijn er diverse golfbanen die door velen vaak als mooier en spectaculairder worden gezien. Denkt u hierbij aan “Kingsbarns Golf Links”. Maar er zijn natuurlijk ook veel voordeligere golfbanen en mogelijkheden zoals in de “East Lothian” of met een verblijf in “Edinburgh” zelf! Bent u benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24