Golfreis zoeken

Heerlijk golfen in Spanje

De golfreizen en golfarrangementen naar Spanje zijn vaak wat meer naar de daadwerkelijke Golf Resorts. Veelal liggen deze prachtige golfhotels dan op of aan één of meerdere golfbanen en heeft u hier tevens direct toegang tot een grote hoeveelheid aan golf oefenfaciliteiten zoals driving range, putting green etc. Naast de golfbaan / golfbanen die dan bij het betreffende golfresort hoort / horen kunnen wij u natuurlijk diverse andere golfbanen en greenfees aanbieden. Zo maakt Golf Expedition ook de golfreizen en golfarrangementen naar deze geweldige golfresorts  geheel op maat. Overigens hebben we in de diverse regio’s ook hotels die los staan van de golfbanen. Dit kan zeker voor diegene die houden van “Golf en méér” een zeer goed uitkomst zijn. Bekijk per regio een greep uit onze mogelijkheden. We hebben echter nog heel wat andere accommodaties en arrangementen dus vraag daar gerust naar wanneer de door u gewenste accommodatie er onverhoopt niet bij staat!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Villa Golfreizen Spanje

Golfreizen, golfvakanties en golfarrangementen naar Spanje zijn er in vele vormen. Naast de reguliere golfhotels kunnen wij ook golfvakanties aanbieden in combinatie met Appartementen en of Villa’s. De appartementen hebben dan vaak 1, 2 of 3 slaapkamers en een keuken zodat u ter plekke ook eventueel nog iets kunt klaarmaken voor ontbijt en diner. Voor de iets grotere groepen zijn er dan echte villa’s beschikbaar met of zonder privé zwembad. Geef daarin gerust uw wensen aan ons door. We combineren deze accommodaties dan natuurlijk met de gewenste golfbanen en greenfees. Dit alles tegen een lagere prijs dan wanneer u zelf uw golfreis samenstelt!

Golf Resorts Spanje

Golf Resorts, ofwel een combinatie van een hotel direct grenzend aan één of meerdere golfbanen. In Spanje hebben we hiervoor vele mogelijkheden. Zeker interessant voor de actieve golfer, voor competitie teams en groepen. Elke dag golfen op de golfbaan of golfbanen ter plekke zonder echt van het resort te hoeven. Dit kan o.b.v. logies ontbijt, half-pension of bij sommige Golfresorts ook o.b.v. (Semi)All Inclusive! Transfers naar de Golf resorts verzorgen wij ook graag voor u. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of zoek via de bovenstaande zoekbalk!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24