Terme di Saturnia Spa & Golf Resort

Golfreizen Italië met een focus op Spa en ontspanning? Dan is Terme di Saturnia Spa & Golf Resort perfect voor u! Het is een luxueus hotel gelegen aan de zwavelhoudende natuurlijke bronnen waar Saturnia zo bekend om is geworden. Een constante waterstroom van 37 graden verwarmd de zwembaden en de uitgebreide Spa. Tevens biedt de Eco golfbaan een rustieke 18-holes voor een of meerdere ontspannen golfrondes. Gelegen in Zuid-Toscane in de “Maremma” op 150 km ten noorden van het vliegveld van Rome en 200 km van het vliegveld van Florence. Genieten van golfreizen Italië in optima forma!

Het hotel heeft in totaal 128 kamers waarvan Comfort kamers, Superior Kamers (25 m²), Deluxe kamers (35 m²), Executive kamers en Grand Suites van 75 m². Wij bieden vanaf de Superior kamers aan en die beschikken allen over minibar, airco, kluis, Wifi, LCD-tv, Pay-tv en een zwembad kit met badjas, badlaken, slippers en een zwembad-tas.

Voor uw ontspanning is er natuurlijk de golfbaan, 4 zwembaden die door de natuurlijke aanwezige bron (zwavelhoudend en anti-oxidant water) worden verwarmd tot 37 graden. Meerdere watervallen en een warm- en koud-water circuit. Verder een zeer grote “state-of-the-art” Spa met fitness en 53 behandelkamers voor zeer uiteenlopende behandelingen (tegen betaling). Er zijn 2 restaurants waarbij eventueel half-pension wordt genoten in “Ristorante Aqualuce” met terras grenzend aan het zwembad of in het gastronomische “All’Acquacotta” dat 1 Michelin ster bezit. Verder is in de omgeving is van alles te doen en te ondernemen. Geniet van de heerlijke stranden op zo 45 km, bezoek de unieke dorpjes, proef de heerlijke wijnen bij diverse wijnboeren (er kan ook een wijntour worden verzorgd) of ga fietsen op de gratis mountainbikes.

De golfbaan van Terme di Saturnia Golf Club is ECO-friendly en is “GEOCertified”. Het is een heerlijk ontspannen golfbaan die zoveel mogelijk in de bestaande natuur is geïmplementeerd. Er zijn diverse pakketten waar bij u eventueel zelfs onbeperkt kunt golfen… U kunt eventueel ook spelen op de golfbaan van “Argentario Golf Resort” op zo’n 55 km van Saturnia. Golfreizen Italië op maat gemaakt!

Expedition | Terme di Saturnia Spa & Golf Resort

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
5 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Terme di Saturnia Golf Club (5x ter plekke)
  • eventueel 1 keer op Argentario Golf Club op 55 km

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Ook diverse shortbreaks Italië mogelijk…, vraag ons om een voorstel

In een Superior Room – vanaf € 795,- pp*

In een Deluxe Room – vanaf € 950,- pp*

Specialiteit:
Super Spa Resort met golfbaan, natuurlijke bron van 37 graden, gastronomisch restaurant
Mogelijkheden

  • Spa; Natuurlijke bronnen; Massages; Fitness
  • Wijnproeverijen; wijntours; kooklessen
  • Bezoeken van Italiaanse dorpjes
  • Bezoeken van Rome (140 km), Sienna (120 km), Florence (190 km)
  • Stranden op zo 45 a 50 km
* vanaf prijs geldig o.b.v. Superior Room
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228