The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Golfreizen Spanje of een golfarrangement Malaga. Een verblijf bij “The Westin La Quinta Golf Resort & Spa” biedt luxe en golf (27 holes) met de Sierra Blanca bergen op de achtergrond en Puerto Banus op slechts 6 km. Marbella ligt op 12 km en Malaga Airport op 65 km. Een volledig opnieuw ingericht 5-sterren Golf Resort dat nu deel uitmaakt van de “Starwood Collection”. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 170 kamers en suites. De kamers zijn verdeeld over ruime “Classic Rooms” (40 m²), “Classic Panorama Rooms” (40 m² met Pool View), “Deluxe Rooms” (49 m²) en “Deluxe Panoramic Rooms” (49 m² met Pool View). Daarnaast zijn er nog diverse Suites op aanvraag van 60 m² t/m 110 m². De kamers zijn allen modern ingericht met klassieke touch en lichte meubels. Tevens beschikken ze allen over de bekende “Heavenly Beds” en balkon. De reguliere Classic kamers hebben overigens uitzicht op de stad of op de golfbaan.

Er is een groot buitenzwembad in de zeer ruime tuin met Pool Bar en een 1.500 m² grote Spa (tegen betaling). Fitness is wel gratis toegankelijk. Er zijn meerder restaurants waarvan “Sunsa” het hoofdrestaurant is voor ontbijt en diner. Tevens is er een restaurant in het clubhuis van de golfbaan waar het goed toeven is! Verder is er een bar genaamd “Aljama” voor allerlei drankjes t/m zeer luxe cocktails waar ze om bekend staan!

Voor wat betreft golfen heeft u aan natuurlijk keuze uit een grote hoeveelheid golfbanen in deze omgeving. Met 27 holes ter plekke heeft u reeds voldoende voor diverse lussen naast het hotel op “La Quinta Golf Course”. Maar er zijn mogelijkheden voor vele andere mooie banen zoals: “Los Naranjos” (op 3 km), “Guadalmina Golf Course” (op 5 km), “Los Arqueros Golf” (op 5 km), “Alalaya Old Course” (op 9 km), “El Paraiso Golf” (op 10 km), “Santa Clara Golf Marbella” (op 22 km), “Rio Real Golf” (op 22 km), “Marbella Golf & Country Club” (op 23 km) en zelfs “Marbella Club Golf Resort” (op 17 km). Echter naar wens kunnen we ook nog andere banen voor u reserveren. Golfreizen Spanje of een golfarrangement Malaga – Marbella op maat voor u gemaakt!

Expedition | The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • La Quinta Golf Course (3 x op de 27 holes baan ter plekke)

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten, meer golf (andere banen), ook wanneer u geen golf speelt! Daarnaast verzorgen wij ook een eventuele huurauto voor u. 

Laagseizoen – vanaf € 545,- pp*

Midseizoen – vanaf € 600,- pp*

Hoogseizoen – vanaf € 725,- pp*

 

laagseizoen: maart t/m april & 15 oktober t/m november
midseizoen: mei t/m 12 juli & 10 september t/m 14 oktober
hoogseizoen: 13 juli t/m 9 september

Specialiteit:
5-sterren luxe nabij Puerto Banus, 27 holes ter plekke
Mogelijkheden

  • Eigen golfbaan van 27 holes en vele golfbanen nabij
  • Genieten zon, zee en strand!
  • Genieten van uitgaansleven!
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Classic kamer met vroegboekkorting bij > 60 dagen vooruit
* in april, mei en oktober t/m 15 november zijn de greenfees iets duurder dus ook het arrangement!
* exclusief parkeerkosten
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228