Trianon Palace Versailles

Trainon Palace Versailles is een luxe 4-sterren hotel “retraite” dat valt onder de vlag van “Waldorf Astoria” en is gelegen aan de rand van het fameuze “Chateau de Versailles” van Louis XIV. Het hotel is doordrenkt van traditie maar gecombineerd met hedendaags design. Het hotel beschikt over gastronomische restaurants (waaronder het 2-sterren restaurant van Gordon Ramsey) en een exclusieve Spa van “Guerlain”. Het hotel ligt 20 km buiten Parijs, op iets meer dan een kilometer van het beroemde Chateau de Versailles en op zo’n 10 km van Golf National, de baan voor de RyderCup 2018. Uit diverse kamers heeft u zelfs uitzicht op de beroemde tuinen van Versailles. Een hotel voor golfende genieters!

Het Trianon Palace biedt 199 kamers en suites in het historische “Paleis” gebouw of in het modernere Paviljoen dat met een tuin van het hoofdgebouw is gescheiden. De kamers in de “palace” zijn veelal luxer (en een stuk duurder) dan in het paviljoen maar u kunt wel van dezelfde faciliteiten gebruik maken. De kamers zijn verder onderverdeeld in diverse categorieën: Classic kamers (alleen in het Paviljoen), Deluxe kamers, Junior Suites en Deluxe Suites. Daarnaast heeft u in de “palace” nog de keuze uit uitzicht op de tuin of het nog mooiere uitzicht op het park. De kamers zijn natuurlijk voorzien van alle gemakken inclusief airconditioning en minibar t/m waterkoker en badjassen.

In het hotel kunt u gratis gebruik maken van een exclusieve Spa (by Guerlain) met zwembad, sauna, hammam, fitness en diverse behandelingen / massages (behandelingen tegen betaling en veelal met reservering vooraf). De 2 aanwezige restaurants zijn van wereldklasse. Als eerste is er het 2-Michelin sterren restaurant “Gordon Ramsey au Trianon” waar een geweldige Franse keuken wordt geserveerd met op de achtergrond het “Parc van Versailles”. Het 2e restaurant “La Veranda” staat in principe ook onder leiding van de fameuze chefkok Gordon Ramsey (die in London nog een restaurant heeft met 3-Michelin sterren) en is iets meer ingericht op “Casual dineren”.

Verder zijn er vanuit dit prachtige hotel met z’n ligging zo dicht bij Parijs natuurlijk onnoemelijk veel dingen te doen en te ondernemen. Naast het bezoeken van Parijs moet u natuurlijk ook de tuinen van Chateau de Versailles gezien hebben die op loopafstand liggen. Verder kunt u in deze regio geweldig golfen op een diversiteit aan golfbanen. Met name het spelen op de RyderCup baan van 2018, “Golf National” is een genot met z’n 2x 18 holes en dat op slechts 10 km afstand. Daarnaast zijn er nog banen zoals: “Golf de la Boulie” (op 5 km en alleen doordeweeks op aanvraag), “Golf Bluegreen de Saint-Quentin” (op 14 km), “Golf des Yvelines” (op 35 km) en “Golf de la Vaucouleurs” (op 51 km). Ofwel Golfen en Genieten in optima forma! Golf Expedition maakt uw golfreizen Frankrijk volledig op maat…

Expedition | Trianon Palace Versailles

4 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf National – Eagle Course
  • Golf des Yvelines
  • Golf National – Albatros Course (Rydercup baan 2018)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! 

Laagseizoen vanaf € 575,- pp*

Hoogseizoen vanaf € 725,- pp*

laagseizoen: t/m 07-05 (ex.Pasen) & 19-07 t/m 01-09 & > 20-10
hoogseizoen: 08-05 t/m 18-07 & 02-09 t/m 19-10

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
“Paleis” hotel, vlakbij Chateau de Versailles, niet ver van Parijs en RyderCup baan.
Mogelijkheden

  • Bezoeken van Parijs en omgeving
  • Bezoeken van Chateau de Versailles en z’n fameuze tuinen
  • Golfen op Golf National – Albatros (de baan van de RyderCup 2018)
* vanaf prijs geldig o.b.v. een kamer in het paviljoen
* er geldt een meerprijs voor greenfees in het weekend
* er geldt tevens een meerprijs op zaterdagen in het hotel van mei t/m augustus
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228