Vidago Palace

Golfreizen Portugal, de Algarve of Lissabon kennen we veelal wel. Er bestaat echter ook een veel rustgevendere manier en dat is in combinatie met een verblijf bij het “Vidago Palace Hotel”. Op zo’n 135 km van het vliegveld van Porto treft u een geweldig klassiek 5-sterren hotel met daarnaast een zeer rustieke en afwisselende golfbaan. Geniet van de rust, de luxe, de Spa en de omgeving. Combineer een verblijf hier eventueel met een bezoek of verblijf bij het unieke wijnhotel “Quinta do Vallado” (op 75 km in Peso da Regua) om zodoende ook van de Douro Vallei te kunnen genieten met z’n fameuze wijnen en port. Golfreizen Portugal op maat voor u gemaakt!

Vidago Palace Hotel beschikt over 70 kamers (zonder balkon) verdeeld over diverse categorieën. Zo zijn er 41 Classic kamers, 16 Superior kamers (iets ruimer), 3 Privilege kamers (op de hoeken met veel licht), 6 Junior Suites en 4 Suites. De kamers zijn allen klassiek en uit de “Belle Epoque” met ook prachtige klassieke badkamers. De Classic kamers zijn wellicht niet heel erg groot maar zijn wel tot in de puntjes verzorgd inclusief gratis onbeperkt water in de minibar. Heerlijke bedden, wanneer gewenst een krant en noem zo maar op. Het ontbijt alleen al is een feest in een van de mooiste ontbijtzalen die u zich kunt bedenken. Neem de tijd en geniet!

Het hotel beschikt over 1 groot buitenzwembad en een Spa met binnenzwembad, en een klein buitenbad met bubbelbad, en diverse jet’s. Er is een Sauna, Turks bad, Hammam, ijsfontein, massagekamers en een relaxatiekamer. Er is een luxe restaurant in de Grand Ballroom, een restaurant in het clubhuis met iets snellere gerechten, een wine cellar voor eventuele proeverijen en een bar met een fijne ontspanningsruimte daarnaast.

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk Vidago Golf Course ter plekke. Een zeer gevarieerde golfbaan met bosholes, vlakke weidse parkachtige holes en dan op de 2e 9-holes ga je de hoogte in met heel wat hoogteverschil en diverse blinde slagen. Een prachtige golfbaan met zeer goed onderhoud en geweldige tee-boxen. Een golfbaan die je zeker meerdere keren moet lopen. Eventueel kun je op wel een stuk rijden (al snel een uur) nog andere golfbanen spelen zoals: Amarante Golf Club, Estela Golf Club, Oporto Golf Club en Ponte Lima Golf Club. Ook deze golfbanen kunnen wij voor u boeken in combinatie met Vidago Palace Hotel. Of u nu een shortbreak Portugal wenst of een langere golfvakantie Portugal, wij maken uw golfarrangement geheel op maat. Neem snel contact met ons op!

Expedition | Vidago Palace

4 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk) incl.
3 Greenfees op:

  • Vidago Golf Club (3 x ter plekke)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook andere golfbanen mogelijk. 

november t/m maart – vanaf € 435,- pp*
april t/m 12 juli & 16 sept. t/m oktober – vanaf € 485,- pp*
13 juli t/m 15 september – vanaf € 605,- pp*

Specialiteit;
Natuurrijke rustige ligging, een klassiek Palace hotel (Leading Hotels of the World) geweldig ontbijt!
Mogelijkheden

  • Rust, ontspanning
  • Natuur / wandelingen
  • Wijntours en uitstapjes in de Douro en Porto
* vanaf prijs voor een gedeelde Standaard Classic kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228