Villa Cédria

Een golfvakantie Frankrijk met unieke charme. Een combinatie van ontspanning en rust bij de accommodatie en het spelen op de geweldige golfbanen van de Cote d’Azur. Villa Cédria, een zeer charmante Chambres d’Hotes (bed & breakfast) met prachtige uitzichten en 3 stijlvol ingerichte gastenkamers.  Een prachtig gelegen zwembad plus op en top rust en exclusiviteit voor een zachte prijs. Golf Expedition biedt u graag een golfvakantie op maat naar Villa Cédria.

Villa Cédria is gelegen in la Colle sur Loup, op ongeveer 3 km van het beroemde kunstenaarsdorp Saint-Paul-de-Vence en maar 17 km van het vliegveld van Nice. Daarnaast zijn de stranden op ongeveer 7 km rijden van de Villa. Het unieke van maar 3 kamers die gelegen zijn op de begane grond. Elke kamer heeft zijn eigen terras, bad of douche met toilet, televisie met DVD speler en een kleine koelkast. Er is een zwembad met heerlijke ligbedden en parasols, vanwaar een adembenemend uitzicht kan worden genoten.

De villa is zeer rustig gelegen op enkele minuten van het dorp. ’s Ochtends wordt u een Frans ontbijt aangeboden in de sfeervolle eetkamer en bij mooi weer op één van de terrassen. In overleg kan er een diner geserveerd worden (in de zomermaanden). Daarnaast zullen de gastheren u graag voorzien van adviezen aangaande een van de vele gastronomische restaurants in de nabije omgeving. Droom weg in de prachtig onderhouden tuin, lees er een boek of focus u alvast op de volgende ronde golf op één van de vele grootse golfbanen die de villa omringen.

Golf Expedition heeft in het arrangement reeds een viertal uitdagende golfbanen rondom Villa Cédria voor u geselecteerd. Wilt u echter andere banen spelen dan de reeds geselecteerde golfbanen of wilt u maar 2 of 3 keer 18-holes spelen gedurende de week, of wellicht wel helemaal niet? Golf Expedition hoort graag wat uw wensen zijn, zodat wij u een gepersonaliseerd verblijf in Villa Cédria kunnen aanbieden.

Expedition | Villa Cédria

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf la Grande Bastide
  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf & Country Club St. Donat

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

vanaf € 525,- pp*

 

Boek deze accommodatie ver vooruit
vanwege de overweldigende belangstelling!

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
3 kamers, charme, uitzicht, ligging, prijs
Mogelijkheden

  • Bezoek aan Monaco, Nice, Cannes, St.Paul-de-Vence
  • Table d’hotes op verzoek (in de zomermaanden)
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen o.b.v. de voordeligste kamer (chambre rouge).
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228