Villa Clara

Golfreizen Frankrijk in combinatie met prachtige appartementen. Villa Clara is een unieke accommodatie gelegen in Anglet, aan de rand van Biarritz. Villa Clara biedt u een warm en vriendelijk welkom in het hart van de charmante regio “Le Pays Basque”, op 250 meter van het strand. Dit luxe 4-sterren complex dat dateert uit de jaren 30 is geheel gerenoveerd en heeft nu een moderne maar huiselijke uitstraling. De residentie bestaat uit 23 stijlvolle appartementen en 1 villa met uitzicht op het strand van Cavalliers en de prachtige golfbaan Chiberta.

Er zijn diverse soorten appartementen in verschillende groottes voor een heerlijk verblijf. Of u nu kiest voor een studio voor 2 personen, een 2 of 3 kamer appartement, een appartement met eigen jacuzzi of zelfs de villa voor maximaal 10 personen, ze zijn allen in dezelfde moderne stijl ingericht. De appartementen hebben allen de beschikking over een volledig ingerichte keuken en zijn verder voorzien van moderne faciliteiten zoals bijvoorbeeld gratis Wifi. Tevens heeft elk appartement een eigen balkon of terras. Een aantal appartementen zijn zelfs voorzien van een tuintje en jacuzzi.

Vanwege de opzet als residentie met appartementen is er geen dagelijkse schoonmaak en dient men voor vertrek de accommodatie schoon achter te laten. Voor handdoeken en beddegoed wordt overigens wel gezorgd. Wanneer gewenst kan er wel gekozen worden voor een dagelijks ontbijt echter zonder enige verplichting. Bij Villa Clara is geen restaurant aanwezig maar de receptie zal u natuurlijk helpen bij het reserveren van één van de vele restaurants in de omgeving.

Golfen kan al op zeer korte afstand en wel op één van de mooiste banen uit de omgeving, Golf de Chiberta (In het seizoen geldt hier een maximale handicap van 30). De fairway en green van hole 14 liggen zelfs naast Villa Clara. Maar ook de andere golfbanen uit de omgeving zoals Golf de Biarritz le Phare (4 km), Golf d’Arcangues (13 km) en Makila Golf Club (12 km) zijn zeer gemakkelijk te bereiken en zeker de moeite waard! Wanneer gewenst kunnen wij ook de bekendere golfbanen zoals, Golf de Seignosse (33 km) en Golf de Moliets (59 km) voor u boeken echter dan dient u wel een stukje verder te rijden. Toch kunnen wij u deze golfbanen zeker aanraden!

Expedition | Villa Clara

7 Overnachtingen o.b.v. alleen logies (ontbijt mogelijk ad € 10,- p.p. per ontbijt)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf d’Arcangues
  • Makila Golf Club
  • Golf de Biarritz “Le Phare”

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

t/m 11 april – vanaf € 395,- pp*

12 april t/m 04 juli – vanaf € 475,- pp*

05 juli t/m 25 augustus – vanaf € 695,- pp*

26 augustus t/m 30 september – vanaf € 475,- pp*

1 oktober t/m 11 november – vanaf € 450,- pp*

8-10 persoons villa in laagseizoen vanaf € 800,-**

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit;
250 meter van Strand, eigen keuken, op 4 km van Biarritz, golfparadijs
Mogelijkheden

  • Bezoek aan: Biarritz, Bayonne, San Sebastian
  • De Pyreneeën in voor wandelingen, fietsen e.d.
  • Bezoek aan de vele Thalasso (spa) centra
  • Bezoek aan de Atlantische kust en surfstranden
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen o.b.v. een 2 persoons studio.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-
** prijs voor een week in de villa zonder greenfees. Deze boeken wij graag voor u bij

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228