Villa Garbo

Gelegen in Cannes, op korte loopafstand van de mega-hotels van de Croisette en het tumult van het echte centrum van Cannes, biedt Villa Garbo zijn eigen wereld van luxe en pracht. Achter de facade, dat in 1884 is ogetrokken, treft u een 11-tal prachtige hotel appartementen. Een exclusief concept met een tuin, hammam, massage kamer en een lounge-bar. Villa Garbo heeft de charme van een huis en de specialiteiten van een 4-sterren hotel, een unieke combinatie. Golfreizen Frankrijk volledig op maat gemaakt!

Van de 11 “kamers” zijn er 8 klassieke suites, een kleine studio, een duplex suite en een penthouse. Alle kamers hebben een apart kleurenschema van grijs/roze, bruin/rood of grijs/groen. De klassieke suites hebben grote zachte sofa’s, een salontafel en zwart glimmende stoelen. Veel decoratieve objecten zijn gecombineerd met de beste technologie: een flat screen tv met BOSE home cinema, een IPOD docking station met radio alarm en gratis Wifi verbinding. De slaapkamers hebben comfortabele king-size bedden met Egyptische lakens. De houtskool grijze keuken en badkamer zijn voorzien van de juiste accessoires, inclusief een Nespresso koffiemachine.

De suites zijn 40 tot 50 m² groot. De duplex suite is met z’n 60 m² geschikt voor mensen met kinderen. De penthouse met z’n 70 m² heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en biedt perfecte privacy voor iedere gast. De penthouse heeft ook een eigen terras. Elke ochtend kunt u in privacy van uw ontbijt genieten door het te laten brengen naar uw kamer, of ontbijten in de Villa Garbo Lounge. Een groot assortiment broodjes, cakejes en huisgemaakte producten vervolmaken dit ontbijt. Aan het einde van de dag, tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u in de lounge van een ‘open bar’ genieten. Een hamman, een fitness sessie of een massage afspraak kunnen voor een verdere ontspanning zorgen.

Villa Garbo zorgt voor een unieke setting voor iedereen. Door z’n ligging in Cannes is er voor iedereen wat wils. Natuurlijk ook voor de golfers, aangezien er een hoeveelheid aan golfbanen ligt op nog geen 30 minuten rijden. Wanneer u wilt genieten van golf, luxe en charme in combinatie met hetgeen Cannes te bieden heeft, dan is Villa Garbo de pefecte plek. Voor groepen, incentives en seminars is Villa Garbo ook te huren als geheel. De prachtige vergaderzaal en uitstekende service zal de kracht van uw eventuele bijeenkomst zeker versterken. Aangezien Villa Garbo midden in het centrum van Cannes ligt kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage voor € 20,- per dag via het Hotel.

Expedition | Villa Garbo

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf la Grande Bastide
  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf & Country Club St. Donat

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Laagseizoen – vanaf € 795,- pp*

Midseizoen – vanaf € 1.075,- pp*

Hoogseizoen – vanaf € 1.295,- pp*

 

CRAZY CANNES SPECIAL t/m 13 Mei 2014

6 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt
inclusief 3 greenfees per persoon op:
– Golf de Saint Donat
– Golf d’Opio Valbonne
– Golf de la Grande Bastide
vanaf € 775,- pp!

laagseizoen: t/m 13 mei & 1 okt. t/m 30 november
midseizoen: 26 mei t/m 31 juli & 01 t/m 30 september
hoogseizoen: 01 augustus t/m 31 augustus

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
luxe, ruime suites, centrum van Cannes, nabij stranden, open bar
Mogelijkheden

  • Bezoek aan St Tropez, Monaco, Nice, Grasse, St.Paul-de-Vence
  • Nachtleven van Cannes
  • Groepen / meetings / seminars
* prijs gebaseerd op een Suite van 50m2 (slaapkamer + woonkamer)
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228