Villa Hydra – 10 personen

Agay – departement; Var – 10 personen

De prachtige ‘Villa Hydra’ is gelegen in Agay op zo’n 500 meter van zee. Agay (2.000 inwoners) is een charmante badplaats tussen Saint Raphaël (12 km) en Cannes (25 km), beroemd om de schoonheid van het landschap, of dit nu op zee is, aan de kust of in het gebergte van Estérel. Langs de Corniche d’Or, is de natuur al jarenlang beschermd, ideaal uitgangspunt voor wandelingen door het gebergte. De vele activiteiten met sport (waaronder natuurlijk golf), natuur, de winkels, de jachthaven aan de monding van de rivier Agay en het mooie strand maken van Agay een bevoorrechte vakantieplaats.

Een unieke villa met een oppervlakte van 260 m² die vrijwel geheel gelijkvloers is behalve de studio die op tuinniveau ligt. De villa is volledig gerestaureerd en voorzien van alle moderne comfort (inclusief airco). Villa Hydra ligt in een privé beveiligde villawijk op een terrein van 1.800 m² met palmbomen, olijfbomen en mimosa. Vanwege z’n ligging tegen een heuvel aan de rand van de badplaats geniet het van een prachtig uitzicht op zee en het Esterel gebergte. De villa beschikt over meerdere terrassen waarvan één grenzend aan de woonkamer (120 m² gedeeltelijk overdekt) en één rondom het zwembad (150 m²). Het zwembad zelf is een ‘overloop’ zwembad van 10 x 5 meter met treden en elektrisch rolluik. Er is een tevens een garage aanwezig voor 4 auto’s.

Het interieur van de villa is vrij modern ingericht. Dit geldt zeker voor de keuken (20 m²) en de badkamers. Er is een woonkamer van 50 m² met open haard en openslaande deuren naar het terras. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers (met douche en wc) en op het gelijke niveau. Op tuinniveau ligt de 5e kamer / studio met aparte ingang grenzend aan de 3e badkamer (met douche en wc).

Er zijn ruim voldoende mogelijkheden voor uitstapjes naar diverse (bad)plaatsen zoals Saint Raphaël, Frejus, Saint Tropez, Cannes, Grasse en Nice. Vanuit deze villa zijn er diverse golfbanen te bereiken. Wij kunnen desgewenst de volgende golfbanen voor u reserveren: Golf de Roquebrune (op 20 km), Golf de Cannes Mandelieu Old Course (op 23 km), Golf de Saint Endréol (op 28 km), Golf de Sainte Maxime (op 35 km), Golf de Cannes-Mougins (op 37 km), Golf de Saint Donat (op 38 km), Golf d’Opio Valbonne (op 41 km), Golf de la Grande Bastide (op 44 km).

Voor een nog gedetailleerde beschrijving van Villa Hydra kunt u natuurlijk even contact opnemen met Golf Expedition. Villa Golfreizen volledig op maat gemaakt!

Expedition | Villa Hydra

Huur Villa Hydra per week

Laagseizoen vanaf € 2.750,- *

Middenseizoen vanaf € 3.450,- *

Mid-Hoogseizoen vanaf € 4.000,- *

Hoogseizoen vanaf € 5.750,- *

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Wij reserveren voor u graag de greenfees (niet in prijs inbegrepen) op o.a. de onderstaande golfbanen:

  • Golf de Barbaroux
  • Golf de Saint Endréol
  • Golf de Roquebrune
  • Golf de Sainte Maxime
  • Golf de la Grande Bastide
  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf de Saint Donat
  • Golf de Cannes Mandelieu Old-Course
  • Golf Country Club de Cannes-Mougins
* Lakens, hand- en theedoeken inbegrepen, exclusief eindschoonmaak ad € 150,-. Borg is € 800,-.
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228