Villa Mauresque

Golfen op diverse vooraanstaande golfbanen tussen Cannes en St Tropez in combinatie met een verblijf in Villa Mauresque is één van de meest unieke golfarrangementen Frankrijk die Golf Expedition te bieden heeft. U logeert als ‘one of the famous’ in een prachtige kamer of suite van de 2 villa’s waaruit “Villa Mauresque bestaat. Een verblijf in deze majestueuze accommodatie gelegen in een wijk van Saint Raphael aan de Cote d’Azur, met de tuin en zwembaden grenzend aan de middelandse zee en een uitzicht op de baai van St Tropez is als verblijven in een sprookje. Dit hotel is niet voor iedereen weggelegd maar wel voor diegene die de luxe van een unieke accommodatie willen ervaren en de prachtige golfbanen willen spelen van de Cote d’Azur. Directe toegang tot de zee waar tussen de rotsen prachtig kan worden gesnorkeld. Zandstrandjes liggen op 50 a 100 meter lopen links en rechts van de villa’s.

Villa Mauresque is zeker geen traditioneel hotel en is zeker niet zomaar een golfvakantie. Er zijn in totaal 11 kamers waarvan 4 suites verdeeld over een villa direct aan de zeekant en een iets meer achterliggende villa waar ook het luxueuze restaurant is gevestigd. Er zijn meerdere categorieën kamers waarvan “Elegance” (3 kamers) de voordeligste is, gevolgd door “Deluxe Superieure” (3 kamers), “Deluxe Terrasse” (1 kamer), “Suite Junior” (2 kamers) en “Suite Prestige” (2 suites). De “Elegance kamers variëren van 20 m² tot 30 m² echter bij diegene van 20 m² zitten zeer uitnodigende overdekte terrassen… De “Deluxe Superieure” kamers variëren reeds van 35-45 m². Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, King Size bedden, gratis fruit, “Hermes” badproducten, Flat screen tv, Nespresso, IPod docking station, gratis mineraal water, halve fles champagne, Wifi, minibar, kluis en de luxere kamers hebben een eigen Jacuzzi. Villa Mauresque kan overigens ook afgehuurd worden als één geheel.

Met de prachtig onderhouden tuin en (overloop)zwembaden is Villa Mauresque een paradijs op aarde. Perfect gelegen t.o.v. een tiental verschillend spelende golfbanen. Een prive steiger en boothuis van waar u tegen betaling een speedboat kunt huren om naar St Tropez te varen (evt. met schipper). U kunt heerlijk loungen in de tuin of op het kleine privé zandstrandje op de gratis ligstoelen onder het genot van de kabbelende golven van de zee. U kunt echter ook actief het water in om te gaan zeilen (mini-catamaran), water skieen, duiken, snorkelen, om te gaan kanovaren of gebruik te maken van het kleine Zodiac motorbootje (het gebruik van snorkelspullen, kano, kayak, motorbootje, catamaran is gratis). Verder kunt u ook om (betaalde) services vragen zoals massages, yoga, kapper, fitness coach en dergelijke. Verder is het parkeren binnen de muren van de accommodatie natuurlijk ook gratis.

Villa Mauresque verzorgt een uitgebreid ontbijt en heeft voor het diner sinds kort een vooraanstaand restaurant “Le Bougainvillier” gerund door de met een Michelin ster bekroonde chef “Philippe Nogier”. Dit restaurant is het gehele jaar geopend. Overigens zijn er ook vele restaurants in de nabijheid die te bereiken zijn na een korte wandeling langs de kustlijn.

Villa Mauresque is vanwege zijn ligging en historische belang één van de weinige accommodaties van de Cote d’Azur die op de monumentenlijst staat en open is voor diegene die op zoek zijn naar comfort, rust en luxe. Een combinatie van golfen en het Joie de Vivre…, Golf Expedition regelt het graag voor u.

Expedition | Villa Mauresque

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:

  • Golf de Saint-Endréol
  • Golf de Saint Donat
  • Golf de Saint-Maxime (incl. verplichte buggy)
  • Golf d’Esterel

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

15-11 t/m 31-03 vanaf € 1.150,- pp*

01-04 t/m 31-05 vanaf € 1.240,- pp*

01-06 t/m 30-09 vanaf € 1.550,- pp*

01-10 t/m 14-11 vanaf € 1.240,- pp*

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Specialiteit:
Ligt aan midd.zee, luxe, villa ook geheel te huur
Mogelijkheden

  • Kanovaren; Zeilen; Duiken; Snorkelen
  • Waterskiën; Boothuur (incl. schipper); Jet-skiën
  • Massage / schoonheidsbehandeling; paardrijden
* vanaf prijs geldig tijdens laagseizoen voor een gedeelde “Elegance” kamer
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228