Villa Mikaelodie 6 personen

Saint Raphael – departement; Var – 6 personen

Villa Les Mikaelodie is gelegen op 3 km van het centrum van Saint Raphael. Saint Raphael biedt in combinatie met zijn ligging aan Fréjus 42 km kust, met fijne zandstranden, beschutte kreken en inhammen in de rotsen van het Esterel gebergte met 5 plezierhavens. Deze mooie kleinschalige villa ligt in een rustige villawijk, goed beschut achter hoge heggen, halverwege Cannes en St Tropez.

De villa heeft een oppervlakte van 135m² en ligt op een terrein van 1000m². Door z’n 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt het plaats aan maximaal 6 personen. Naast het zwembad (16×4 m) ligt een terras met diverse ligstoelen. Tevens is er een poolhouse gelegen naast het zwembad met douche, wc, barbecue, tafel en stoelen. (De eigenaren van de villa bewonen een studio aan de voorkant van de villa met aparte ingang en volledige privacy)

Dichtbij de villa bevinden zich mooie zandstranden, charmante baaitjes met kiezelstranden en lagunes omringd door rode rotsen, waar u perfect kunt duiken of snorkelen. Maakt u zeker ook gebruik van het natuurschoon van het binnenland (Gorges du Verdon) of de pracht van de nabije dorpen of steden zoals; St Tropez, Cannes, Nice, Grasse en Monaco.

Vanuit de Villa zijn diverse prachtige golfbanen gemakkelijk te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn Golf de Sainte Maxime, Golf de Saint Endréol en bijvoorbeeld Golf de Saint Donat. Golf de Valescure (op 3 na oudste golfbaan van Frankrijk) ligt nog een stuk dichterbij, echter is statutair niet van te voren te reserveren. U kunt hier tijdens uw verblijf natuurlijk wel zelf een starttijd reserveren. Vele van de andere mogelijke golfbanen reserveren wij natuurlijk graag voor u.

Voor een gedetailleerde beschrijving van Villa Mikaelodie, of andere vragen, kunt u altijd even contact opnemen met Golf Expedition. Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!

Expedition | Villa Mikaelodie

Huur Villa Mikaelodie per week

Laagseizoen vanaf € 1.250,- *

Middenseizoen vanaf € 2.275,- *

Hoogseizoen vanaf € 2.875,- *

Totaal aanbod golfbanen in deze regio:Wij reserveren voor u graag de greenfees (niet in prijs inbegrepen) op o.a. de onderstaande golfbanen:

  • Golf de Sainte Maxime
  • Golf de Sainte Endreol
  • Golf de l’Esterel
  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf Grande Bastide
  • Golf Claux amic
  • Golf de Saint Donat
  • Golf de Cannes Mougins
* hand- en theedoeken en eindschoonmaak inbegrepen, lakens zelf meebrengen of huren ad € 10,- per bed. Borg € 400,-
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228