Villa Padierna Palace Hotel

Golfreizen Spanje of een golfarrangement Malaga? Een verblijf bij “Villa Padierna Palace Hotel” biedt dit en veel méér! Geniet van luxe, ontspanning en speel golf op de 3 golfbanen ter plekke. Het hotel ligt in de gouden driehoek van “Marbella”, “Estepona” en “Benhavis” en op 68 km van Malaga Airport. Op 2 km van het strand met de eigen beachclub! Verder natuurlijk een grote hoeveelheid andere golfbanen mogelijk. Vele verschillende golfarrangementen mogelijk. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 113 kamers en 8 villa’s. Hiervan dan 57 Deluxe kamers (42m²), Junior Suites, Villa Padierna Suites (68 m²) en een aantal speciale suites. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, patio of terras met verschillend uitzichten op de golfbaan, patio of zwembad. De inrichting van de kamers is klassiek maar met een moderne twist!

Er zijn 2 zwembaden waarvan één buitenzwembad en een verwarmd binnenzwembad. Tevens is er een “Medical Wellness Spa” van 2.000 m² met 11 behandelkamers en 8 stoomcabines. Op 2 km is er een beachclub “Club de Mar” met gratis shuttle. Verder zijn er 5 verschillende restaurants waar u heerlijk kunt dineren. Dit varieert van een Spaanse tot Japanse keuken. Naast het golfen kunt u ook gebruik maken van de 2 tennisbanen en 11 “paddle” banen.

Voor wat betreft golfen heeft u de keuze uit de 3 aanwezige golfbanen “Flamigos”, “Alferini” en de trainings golfbaan “Tramores”. Verder zijn er een grote hoeveelheid golfbanen in deze omgeving van toegankelijk tot zeer luxe! Hiervoor kunnen wij u vele verschillende voorstellen doen al naar gelang uw wensen. Golfreizen Spanje of een golfarrangement Malaga op maat voor u gemaakt!

Expedition | Villa Padierna Palace Hotel

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt! (half-pension ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. met keuze uit de volgende golfbanen:

  • Flamingos Course (ter plekke) & Alferini Course (ter plekke)
  • Guadalmina North or South (op 7 km) Atalaya Old or New (op 6 km)
  • La Quinta Golf (op 12 km), Los Arqueros Golf (op 10 km) en El Paraiso (op 5 km)

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten, meer golf (vele andere banen), ook wanneer u geen golf speelt! Daarnaast verzorgen wij ook een eventuele huurauto voor u. 

januari, februari, november & december – vanaf € 1.225,- pp*

maart – vanaf € 1.295,- pp*

april t/m mei & oktober – vanaf € 1.550,- pp*

september – vanaf € 1.450,- pp*

juni t/m augustus – op aanvraag

Specialiteit:
5-sterren Grand Luxe hotel met 3 golfbanen ter plekke en beach club & Medical Spa
Mogelijkheden

  • 3 golfbanen ter plekke
  • Vele golfbanen nabij van toegankelijk tot uiterst luxe!
  • Genieten zon, zee en strand!
* vanaf prijs geldig o.b.v. een gedeelde Deluxe kamer
* excl. eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228