Villa Toscane – 14 personen

Ventabren – departement; Bouches du Rhone – 14 personen

Het mooie dorp Ventabren ligt bovenop een heuvel in de strategische driehoek Marseille-Aix-Salon de Provence. U zult hier een pittoresk dorp ontdekken gelegen te midden van het Provençaalse platteland op zo’n 30 minuten rijden vanaf verschillende historische steden. Romantische kronkelstraatjes, fonteinen, ruines en oude wasplaatsen vormen het decor voor dit romantische dorp. Vanaf 2 km afstand geeft villa Toscane een mooi uitzicht over Ventabren. Op 30 km vanaf de villa vindt u de stranden van Carry en iets verder ligt het authentieke visserdorp Cassis.

Villa Toscane is een modern ingerichte luxe villa van 400m², gelegen op 1,7 ha grond, omringd door olijfbomen en pijnbomen, waar u niets te kort kunt komen. Zowel binnen als buiten is het hier zeer aangenaam. Binnen vindt een moderne comfortabele woonkamer, compleet met tv/video en hi-fi. In de koudere seizoenen kunt u zich bij de openhaard verwarmen met een heerlijk glas rode wijn. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien. De 7 x 2-persoons slaapkamers zijn allen zeer verzorgd en beschikken over losse bedden van 100 cm breed. In de villa bevinden zich tevens 6 badkamers. Buiten wordt u verrast door een prachtig groot privé-zwembad (20×7 m), omringd door veel gras, bloemen en planten. Bij het zwembad bevindt zich tevens een poolhouse ingericht met complete zomerkeuken!

In de omgeving van Ventabren vindt u verschillende golfbanen, waar u uw hart op kunt halen tijdens een prachtige golfronde. Golf Expedition helpt u graag bij uw keuze voor de perfecte combinatie van golfen en eventuele andere activiteiten. Zo zou u bijvoorbeeld een rondje op Golf de Pont Royal kunnen combineren met een bezoek aan het prachtige Avignon! Of golfen op Golf de Frégate in combinatie met een bezoek aan de pittoreske vissersdorpjes Bandol of Cassis. Wij reserveren de golfbanen natuurlijk graag voor u.

Voor een gedetailleerde beschrijving van Villa Toscane, of andere vragen, kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Golf Expedition. Villa Golfreizen volledig op maat gemaakt!

Expedition | Villa Toscane

Huur Villa Toscane per week

Laagseizoen vanaf € 2.595,- *

Middenseizoen vanaf € 3.250,- *

Mid-Hoogseizoen vanaf € 3.895,- *

Hoogseizoen vanaf € 5.400,- *

Topseizoen vanaf € 6.000,- *

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Wij reserveren voor u graag de greenfees (niet in prijs inbegrepen) op o.a. de onderstaande golfbanen:

  • Golf de Servanes
  • Golf de Pont Royal
  • Golf Club de Miramas
  • Golf de la Sainte Baume
  • Golf de Frégate
  • Golf Grand Avignon
  • Provence golf & country club
* lakens, hand- en theedoeken en inbegrepen, borg € 1.000,-, huis moet schoon achter gelaten worden.
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228