Villa van Loo – 10/12 personen

Cannes – Cote d’Azur – 10/12 personen

Op de zeer voorname heuvel ‘La Californie’, in één van de wijken van de mondaine badplaats Cannes, ligt Villa van Loo. Cannes, natuurlijk welbekend om het filmfestival, maar tevens door z’n fameuze boulevard, trendy strand en luxe jachthaven. De stad leeft in elk seizoen, dankzij het zeer aangename klimaat, prachtige golfbanen en diverse watersporten. Zelfs in de maanden december, januari en februari is het zalig vertoefen aan de Cote d’Azur.

Villa van Loo beslaat in totaal 250m². Bestaande uit de villa zelf en een apart huisje van 50m² bij het prachtige zwembad. De Villa is luxe uitgerust en van werkelijk alle gemakken voorzien inclusief airconditioning. In de villa bevinden zich 5 slaapkamers en 4 badkamers. In de poolhouse / studio, bevindt zich een 6e kamer inclusief uitgebreidde keukenhoek. De villa heeft diverse terrassen vanaf waar u een geweldig uitzicht geniet op Le Cannet en de middellandse zee. Het zwembad bestaat uit 2 delen (6×3 + 7,5×5 m) en is voorzien van een 8-tal ligstoelen en 2 fauteuils en een aangenaam terras bij de poolhouse.

De ligging van Villa van Loo is ideaal. Op 3 kilometer van de eerste stranden, 24 km van Nice Airport en omringd door een tiental prachtige golfbanen. Er zijn vele uitstapjes te maken naar nabij gelegen badplaatsen of steden. Voorbeelden hiervan zijn St Tropez (75 km), Frejus / St. Raphael (40 km), maar ook de mondaine steden als Nice (30 km) en Monaco (50 km) en de parfumstad Grasse (20 km).

Golf Expedition heeft in onderstaand overzicht reeds een aantal golfbanen voor u geselecteerd. Mocht u echter andere golfbanen prefereren, dan reserveren wij ook deze graag voor u.

Voor een gedetailleerde beschrijving van Villa van Loo, of andere vragen, kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Golf Expedition. Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!

Expedition | Villa van Loo

Huur Villa van Loo per week

Laagseizoen vanaf € 4.500,- *

Middenseizoen vanaf € 5.075,- *

Mid-Hoogseizoen vanaf € 5.450,- *

Hoogseizoen vanaf € 6.250,- *

Totaal aanbod van golfbanen in deze regio
Wij reserveren voor u graag de greenfees (niet in prijs inbegrepen) op o.a. de onderstaande golfbanen:

  • Golf d’Opio Valbonne
  • Golf Grande Bastide
  • Golf Claux amic
  • Golf de Saint Donat
  • Golf de Cannes Mougins
  • Golf de Sainte Maxime
  • Golf de Saint Endreol
  • Golf de l’Esterel
* lakens, hand- en theedoeken en eindschoonmaak inbegrepen. Borg € 1.000,-
* excl. éénmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228