Vivamarinha Hotel and Suites

Het 5-sterren Vivamarinha Hotel & Suites is een uitnodigend hotel waar je heerlijk jezelf kunt zijn. Het hotel ademt een ontspannen sfeer, heeft mooie zeer ruime kamers en een prachtig zwembad. Het hotel ligt eigenlijk tussen de golfbanen van “Oitavos Dunes” en “Quinta da Marinha Golf Course” in. Het is daarom dan direct een prima alternatief voor het moderne hotel van “The Oitavos” en het veelal wat drukkere “Quinta da Marinha Resort Resort”. Net als deze andere hotels optimaal gelegen ten opzichte van het strand van Guincho (3 km), de strandweg met z’n heerlijke visrestaurants, Cascais en Estoril. Daarnaast op slechts 35 km van Lissabon Airport. Een absolute aanrader voor een ontspannen golfreis / golfvakantie of een heerlijk kort golfarrangement.

In totaal beschikt het hotel over 143 zeer ruime kamers met balkon of terras waarvan 44 Deluxe kamers (45 m²) , 73 suites (75 m²), 21 Family Suites (150 m²) en 5 Family Suites Deluxe (150 m²). De kamers zijn modern maar toch met veel warmte ingericht en zijn van alle gemakken voorzien zoals minibar, airconditioning, Nespresso koffie machine en Wi-Fi. De suites zijn hebben daarnaast dan nog een woonkamer met extra LCD tv en een magnetron. De Family suites zijn bijna appartementen / villa’s op zich met 2 slaapkamers, 2 badkamers, keuken met koelkast, was en afwasmachine.

Het hotel beschikt over een zeer groot zwembad met diverse dieptes en heerlijke zonnebedden daaromheen. Er is tevens een buitenbar/restaurant voor drankjes en lichte lunches grenzend aan het zwembad. Er is ook een “PhysioSpa” waar u tegen betaling van vele diverse (sport)behandelingen kunt genieten. In het “Glass Terrace” geniet u in de ochtend van het ontbijt dat u bij mooi weer op het terras kunt nuttigen maar ook binnen waarbij u zich door het vele glas nog steeds een beetje buiten voelt… s ’Avonds kunt u hier van het diner gebruik maken. Verder is er nog de Lounge Bar waar u van een cocktail kunt genieten en diverse tapas.

Voor wat betreft het golfen kunt u terecht op Quinta da Marinha Golf Course (op 500 meter), Oitavos Dunes Golf Course (op 1,5 km), Golf do Estoril (op 11 km), Penha Longa Golf Course (op 12 km), Pestana Beloura Golf (op 18 km), Lisbon Sports Club (op 27 km) en Belas Clube de Campo Golf Course (op 29 km). Eventueel ook nog Aroeira Golf Club op 50 km aan de andere kant van het water via de brug “Ponte 25 de Abril”. Ruim voldoende in ieder geval voor een heerlijke golfreis, golfvakantie en of korter golfarrangement. Golfreizen Portugal op maat gemaakt!

Expedition | Vivamarinha Hotel & Suites

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. welkomstcocktail, 1 welkomstdiner,
transfers van en naar luchthaven, transfers van en naar golfbanen inclusief
4 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:

  • Oitavos Dunes (2 x)
  • Penha Longa Golf Course
  • Belas Clube de Campo

Alle golfarrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen       vanaf € 685,- pp*
Midseizoen         vanaf € 865,- pp*
Hoogseizoen      op aanvraag


Shortbreak Special
4 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. welkomstcocktail, 1 welkomstdiner,
transfers van en naar luchthaven, transfers van en naar golfbanen inclusief 3 greenfees (Oitavos Dunes – Penha Longa Golf Course – Belas Clube de Campo)
Laagseizoen vanaf € 475,- pp*
Midseizoen vanaf € 585,- pp*

Laagseizoen: t/m 28 februari
Midseizoen: 1 maart t/m 13 juli & 1 sept. t/m 31 oktober
Hoogseizoen: 14 juli t/m 31 augustus

Specialiteit:
Charmant & warm hotel, vlakbij Oitavos Dunes, prima ligging vlakbij zee, ontspannen sfeer en zeer ruime (familie) kamers
Mogelijkheden

  • Bezoeken van de steden Lissabon, Estoril, Cascais
  • Genieten van zon, zee en strand
  • Bezoeken historische stad “Sintra”
* vanaf prijs geldig o.b.v. voordeligste categorie kamer = Deluxe room
* exclusief eenmalige reserveringskosten ad € 25,-

 

Meer informatie | aanvraag

Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition: +31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228
Of neem telefonisch contact op met Golf Expedition:

+31(0)23 82 21 124
+31(0)61 43 79 228