Golfreizen en golfarrangementen

De golfreizen en golfarrangementen die Golf Expedition aanbiedt spreken in principe voor zichzelf. In het betreffende golfarrangement staat aangegeven wat u krijgt voor welke (vanaf)prijs. Nu is het wel zo dat onze golf reizen afhankelijk zijn van beschikbaarheid en specifieke periodes vandaar dat wij u altijd een op maat gemaakte offerte toesturen met daarin de exacte kosten. Houdt er ook rekening mee dat wij normaal gesproken € 25,- als éénmalige reserveringskosten in rekening brengen naast de prijs voor het golf arrangement zelf.

Golfexpedition-Golfreizen-België-Brussel-Brussels-course-golfbaan-bomen
Golf-Expedition-Golfreizen-België-brussel-Martins-Grand-Hotel-Waterloo-Golfbaan

Extra informatie

Onder de kop “informatie” treft u nog een aantal zaken die voor uw golfvakantie of golf vakanties interessant kunnen zijn. Zo is er allereerst de extra reisinformatie met daarin de uitleg m.b.t. de reisdocumenten, hoe Golf Expedition werkt, de reis naar uw golfbestemming, wat wij voor u kunnen betekenen m.b.t. huurauto’s, een stukje over verzekeringen voor uw golfreis en last but not least de algemene voorwaarden van Golf Expedition. Op deze manier gaat u in ieder geval goed voorbereid op golfvakantie en kunt u heerlijk genieten van uw golfarrangement en de daarbij behorende golfbanen / greenfees.

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Toch nog vragen?

Mochten er echter nog vragen zijn of onduidelijkheden m.b.t. de geboden golfarrangementen, neemt u dan ten alle tijden nog even contact op met Golf Expedition. Wij zijn eigenlijk altijd bereikbaar en kennen zogezegd geen sluitingstijden. Gepersonaliseerde golfreizen volledig op maat gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24