De nieuwste clubs van de beste merken op jouw golfbestemming.

Clubs to Hire zorgt sinds 2010 voor duizenden golfers, waardoor ze veilig kunnen reizen in de wetenschap dat ze een high-end set golfclubs tegen een zeer betaalbare prijs zullen krijgen op de plek van bestemming. Hierdoor kun je de nieuwste modellen golfclubs op de markt testen en het gemak ervaren van het ontvangen van de clubs bij aankomst op de luchthaven.

Vakantie

Dus als je met vrienden of familie op een golfvakantie gaat of op zakenreis bent, kunnen wij het gedoe besparen om met clubs te sjouwen, of hoge verzendkosten te betalen. De set van golfclubs staat voor je klaar op de luchthaven van aankomst voor de golfbestemming. Je hoeft alleen de golfclubs op te halen en in de kofferbak van de huurauto of taxi / bus te stoppen. Wanneer je aankomt op de luchthaven staat het team van Clubs to Hire voor je klaar en wordt je set clubs gepersonaliseerd met je keuze van clubs en naamkaartje voor herkenning.

Ga hier naar de website van Clubs to Hire

Golfbanen-Frankrijk-Golf-National-Albatros-Course
golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Verschillende sets

We kunnen verschillende sets aanbieden die aan alle normen en smaken voldoen. Clubs to Hire biedt golfclub-verhuur aan van 1 dag tot 4 weken. Allen golfclubs van hoge kwaliteit, geschikte golftassen, vriendelijke service en waar voor geld.

Laat uw golfclubs thuis

Dus, wanneer je de een golfreis Portugal boekt, een golfvakantie Spanje op het oog hebt of bijvoorbeeld naar de ruwe schoonheid van de Ierse en Schotse golfbanen gaat, laat je golfclubs dan thuis. Je bespaart daarmee geld en rompslomp en kunt tevens het nieuwste op het gebied van golfclub technologie testen!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24