Landen van Natuur – Historie – Cultuur

De landen die wij aanbieden hebben een geweldige natuur; bergen, dalen, zeeën, meren en rivieren, heuvels en platteland, canyons en vulkanen. Van de hete zomers in het Zuiden tot de besneeuwde bergtoppen in de Alpen en Pyreneeën. Van de rustige kustlijnen van de Middellandse zee tot de ruige wilde kusten van de Atlantische oceaan.

Vele verschillende culturen

Vele verschillende culturen laten hun sporen na in het landschap. Prachtige overblijfselen hiervan zijn in gebouwen en monumenten terug te vinden. Elke streek heeft zijn eigen karakter. Wanneer u tijdens uw golfreis, golfvakantie en of golfarrangement graag een stad, kasteel, waterval, kloof of iets opmerkelijks wilt bezoeken of bezichtigen, willen wij u daarbij graag assisteren. Golf Expedition voorziet u hierin graag van advies en maakt het persoonlijk!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Landen van Ontspanning – Spa – Wellness – Health

Geef de ontspanning van uw golfvakantie een extra dimensie. Weg van de hectiek en weg van de stress. Ontspan uzelf nog eens extra in één van de Wellness centra die door de accommodatie zelf of in samenwerking wordt geboden. Van een massage op de kamer na een ronde golf, tot een geheel verzorgde dag in een kuuroord. Golf Expedition streeft ernaar uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij velen van de door ons aangeboden golfresorts treft u een “Spa” of “Thalasso”. De een is nog luxer en groter dan de ander. Zeker bij de golf resorts in Frankrijk, Spanje en Portugal zijn er diverse Spa mogelijkheden maar ook tijdens onze golfreizen naar Zuid-Afrika kunnen wij van alles hierin voor u verzorgen!

Landen van Smaak – Gastronomie – Culinair

Natuurlijk is er Frankrijk, het land van de vele smaken en waar nog steeds nieuwe smaken worden geïntroduceerd. Van de vissoep tot en met de Coquilles Saint-Jaques, van de stoofpot tot en met de truffel. Maar wat dacht u van Spanje met z’n Iberico, Italië met z’n olijfolie, Portugal met z’n vis en Zuid-Afrika met z’n Golf & gastronomie… Bij meerdere accommodaties, golfhotels en golfresorts is het mogelijk om een kookcursus te volgen. Van één avond, één dag tot meerdaagse cursussen. Geef het ons door en wij faciliteren deze activiteit graag voor u.

In de basis verblijft op basis van logies ontbijt. Wij willen u namelijk niet verplichten elke dag in hetzelfde restaurant te eten, hoe goed het eten ook mogen zijn. Wij willen u graag in de gelegenheid stellen om de diversiteit aan restaurants zelf te kunnen ontdekken. In samenwerking met de accommodaties voorzien wij u natuurlijk wel graag van tips en verzorgen wij desgewenst de reserveringen. Overigens is het bij vele accommodaties wel mogelijk om half-pension te boeken en dat kan na een dag golfen ook heerlijk zijn!

Landen van Sport – Snelheid – Water – Bergen

Voor diegene die naast golfen graag meerdere sportieve activiteiten ontplooien gedurende hun golfreizen of golfvakanties kunnen wij u van alles bieden van tennis tot petanque. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van: kanovaren, raften of canyoning op of in rivieren of bergbeken? Zeilen, surfen, jet/waterskiën op de diverse meren of op zee? Parapenten, deltavliegen of abseilen van de steilste bergen? Zelfs racen op één van de fameuze circuits of zweven in een hete luchtballon over het prachtige landschap behoort tot de mogelijkheden.

Vanuit de accommodaties en golfresorts die Golf Expedition voor u heeft geselecteerd, zijn er een veelvoud aan mogelijkheden. Maakt u ons uw interesses kenbaar en wij zullen trachten deze onvergetelijke activiteiten voor u te reserveren.

Landen van Wijn – Nosing & Tasting – Wijntours

Wat is er mooier dan golf & wijn te kunnen combineren tijdens uw golfreis of golfvakantie, althans na uw golfronde dan… Bijna alle landen die wij aanbieden hebben zeer lange wijntradities en uiteenlopende smaken. Frankrijk met z’n Bordeaux en Bourgogne, Spanje met z’n Rioja, Italië met z’n Amarone en Barolo, Portugal met z’n frisse Vinho Verde en Zuid-Afrika met z’n krachtige Pinotage en Chenin Blanc.

In de buurt van een hoeveelheid aan accommodaties, golfhotels en golfresorts kunt u genieten van wijntours of wijnproeverijen. Op één van uw golf-vrije dagen of na een ronde van 18-holes genieten van een zalige wijnproeverij of zelfs een bijzondere wijntour maken langs de fameuze chateau’s / wijngaarden die deze landen rijk zijn. Golf Expedition staat u graag terzijde bij de reservering van dergelijke activiteiten.

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24