Golfreizen & golfarrangementen op maat naar Frankrijk en méér

Het echte ‘Joie de Vivre’, ofwel ‘levensvreugde’ van een golfvakantie in Frankrijk. Ontspanning in de natuur in combinatie met de charme en het karakteristieke dat Frankrijk te bieden hebben heeft. Dit is waar het allemaal mee begon! Nu jaren verder zijn er heel wat golfreizen en golfarrangementen bijgekomen in Frankrijk maar ook in België, Spanje, Portugal, Italië, Schotland, Ierland, Engeland en het heerlijke Zuid-Afrika.

Jonge ondernemer

Golf Expedition is het resultaat van een jonge ondernemer die zoveel mogelijk ‘het genieten van het leven’ als uitgangspunt heeft genomen bij het opstarten van z’n reisorganisatie. Twee interesses, ‘golfen’ en ‘vakantie’ gecombineerd in één bedrijf; Golf Expedition; unieke Golfreizen Frankrijk en méér…. Na diverse functies in de financiële & automotive-branche en meerdere jaren ervaring in de Franse Alpen als parkmanager gooide Michel Hopstaken het roer om!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Het motto ‘genieten’

Het besluit werd genomen om het motto ‘genieten’ na te streven. “Veel mensen zijn op zoek naar een mate van rust en ontspanning, weg van de hectiek van het dagelijks leven“. Golf Expedition voorziet in deze behoeftes door rust, charme, kwaliteit en ontspanning te combineren in haar golfarrangementen. De accommodaties die Golf Expedition aanbiedt zijn veelal anders dan andere. Luxe Bed & Breakfasts (chambres d’hotes de prestige) of charmante (eventueel luxe of zeer luxe) hotels in de omgeving van diverse golfbanen of direct aan de golfbaan. Anders dan het andere; niet alleen grote golfhotels of golfresorts, maar zoveel mogelijk unieke accommodaties. Op den duur werd de vraag echter zo groot dat we zeker ook de bekendere golfhotels en golf resorts moesten aanbieden en dat doen we nu met veel plezier onder het motto: Zoveel mensen…, zoveel wensen!

Rust, luxe, bezinning en charme verpakt in diverse onderscheidende golfarrangementen. Golf Expedition neemt de organisatie en stress van uw perfecte golfvakantie uit handen en biedt accommodaties met karakter en exclusiviteit. Onovertroffen service, gemak en kwaliteit op het gebied van golf, reizen en logeren in de meeste landen van Europa en natuurlijk Zuid-Afrika.

Uw verblijf

Tijdens uw golfvakantie verblijft u bijvoorbeeld een week in een luxe bed&breakfast of charmant hotel. U speelt in veel van onze voorbeeld golfarrangementen drie of vier keer 18-holes op verschillende golfbanen. Speelt u echter liever meer of minder, of wellicht wel helemaal niet, wij maken het arrangement geheel op maat! Golf Expedition biedt gepersonaliseerde golfreizen, waarbij de wens van de klant de uitdaging is, ofwel golfvakanties “sur mesure”.

Een ontspannen uitgeruste golfvakantie of een actieve inspannende golfreis? Bij Golf Expedition zijn beiden of een combinatie daarvan mogelijk. Een variëteit aan Chambres d’Hotes (Bed & Breakfasts), Guesthouses, Chateau’s, Bastides, Landhuizen, Hotels de charme, Luxueuze 5-sterren hotels, golfhotels of riante Golf Resorts…, aan u de keuze. Golf Expedition verzorgt een gepersonaliseerde golfvakantie volledig afgestemd op al uw wensen. Golfen, zwemmen, wijnproeven, mountain biken, zeilen, parapenten, vluchten per luchtballon, gastronomische diners, spa / wellness, kookcursussen alles is mogelijk. Zelfs racen op diverse circuits is een van de vele mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk lekker ontspannen in de aantrekkelijke tuinen of aan de rand van het zwembad met een boek en een goed glas wijn.

Golfreizen en méér naar het karakteristieke Frankrijk……., België, Spanje, Portugal, Italië, Schotland, Ierland, Engeland en Zuid-Afrika! (en op aanvraag tevens nog andere landen mogelijk…)

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24