Wist u dat…

Frankrijk 615 golfbanen rijk is (Nederland zo’n 150), ruim voldoende voor uw golfvakantie of uw golfreizen Frankrijk.

De beste golfbaanarchitecten deze golfbanen hebben ontworpen (Robert Trent Jones, Jack Nicklaus, Pete Deye, Gary Player en Seve Ballesteros).

In Frankrijk “Golf de Saint Endréol” wordt gezien als de meest populaire golfbaan en dat u deze gemakkelijk via Golf Expedition kunt boeken. De beste golfbaan is overigens “Les Bordes Golf”

België in totaal zo’n 85 golfclubs heeft waarvan er reeds een 20-tal er in de korte nabijheid van Brussel / Waterloo zijn gelegen.

In België de golfbanen “Golf Chateau de la Tournette” en “Golf de 7 Fontaines” worden gezien als de mooiste en beste golfbanen van België en Golf Expedition deze eenvoudig kan verwerken in de diverse scherpe golfarrangementen.

Portugal in totaal 75 golfbanen heeft waarvan er 31 in de Algarve liggen en er ook veel geconcentreerd zijn in de regio Lissabon.

In Portugal de golfbaan “Monte Rei Golf & Country Club” wordt gezien als zowel de populairste en de beste golfbaan in Portugal.

Spanje in totaal 348 golfbanen heeft waarbij Club de Golf Valderama wordt gezien als de beste golfbaan.

In Italië de golfsport nog echt een elitaire sport is met slechts 100.000 golfers en 213 golfbanen. De greenfee prijzen zijn daarom ook veelal aanzielijk.

Schotland en Ierland bij elkaar meer dan 850 golfbanen hebben, respectievelijk 507 om 346 golfbanen… en daardoor al snel gezien worden als het “mekka” van het golf…

Zuid-Afrika beschikt over 235 golf clubs waarbij de meeste geconcentreerd zijn rondom Kaapstad, de wijnlanden en George.

Er nog steeds nieuwe golfbanen worden ontworpen en aangelegd.

Nederland verreweg de drukste golfbaan bezetting heeft van heel Europa.

Er ‘maar’ 390.000 Licenciés, geregistreerde golfers zijn in Frankrijk ten opzichte van 380.000 geregistreerde golfers in Nederland.

Golf in Frankrijk de 7e sport is, terwijl golf in Nederland onlangs de 3e sport is geworden. (gebaseerd op geregistreerde sporters)

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Er in Frankrijk gemiddeld 676 geregistreerde golfers per golfbaan zijn, t.o.v. 1900 geregistreerde spelers in Nederland per golfbaan.

Golf Expedition meerdere golfbanen kan aanbieden in de diverse golfreizen, golfvakanties en golfarrangementen, ofwel uw golfvakantie geheel op maat gemaakt!

Golf Expedition meer voor u kan verzorgen dan alleen de accommodatie en de greenfees.

U ook bij Golf Expedition kunt boeken wanneer u helemaal niet wilt of kunt golfen.

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24