Partners

Hier treft u de partners van Golf Expedition en of links naar mogelijk interessante pagina’s over golfreizen, golfarrangementen, golfvakanties en gerelateerde pagina’s.

SUNNY CARS – Huurauto’s
Wanneer u gaat vliegen naar uw golfvakantie, golfaccommodatie of golfresort regelen wij voor u graag de huurauto voor de betreffende periode. Wij werken hierin samen met het gerenomeerde Sunny Cars en kunnen u daardoor scherpe prijzen aanbieden voor veilige all-inclusive huurauto’s. Geen verrassingen of extra verzekeringen meer nodig en dat geeft wel een stuk extra rust tijdens uw golfreis… Geef gerust uw wensen hiervoor aan bij uw aanvraag of reservering. Wij zorgen dan voor een passende offerte of boeken de betreffende huurauto direct voor u.
Sunny Cars

KINGS AVENUE – Premium Properties met ongekende luxe
Wanneer u op zoek bent naar ongekende luxe ten behoeve van met name uw wintersport is Kings Avenue uw raadgever. Chalets en villa’s uit het allerhoogst denkbare segment in de meest fameuze skidorpen. Voornamelijk gericht op Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk maar ook diverse mogelijkheden volledig voor u op maat gemaakt.
Kings Avenue

GOLFREISWIJZER.NL – Informatiesite over golfbanen – golfreizen en golfnieuwtjes
Uitgebreide informatie over bijna 8.000 golfbanen in 90 landen. Verder informatie over ruim 8.000 golfaccommodaties en golfresorts in de nabijheid van deze golfbanen. Natuurlijk ook reviews en beoordelingen va de golfbanen, nieuwsbrieven en honderden golfreis nieuwtjes. Mocht u interesse hebben in adverteren via Golfreiswijzer.nl neemt u dan vooral contact op via het contactformulier op de site van Golfreiswijzer.nl of via Golf Expedition.
Golfreiswijzer