Overzicht golfbanen België

Hier treft u de diverse golfbanen in België die Golf Expedition kan aanbieden verdeeld naar regio. Mocht u losse greenfees voor een golfbaan of meerdere golfbanen willen reserveren, buiten een golfarrangement of verblijf bij een golfhotel / golfresort om, neem dan ook gerust even contact met ons op. Wij kunnen de greenfees namelijk ook direct voor u boeken echter in combinatie met de geboden golfarrangementen bent u veelal wel een stukje voordeliger uit.

Indien u alleen losse greenfees wenst te reserveren (zonder accommodatie) is dit ook mogelijk via Golf Expedition. Vanaf zo’n 3 a 4 greenfees per persoon or voor groepen wordt dit steeds interessanter vanwege de aantrekkelijke tarieven die wij kunnen bedingen bij de betreffende golfbanen. Daarnaast bent u zeker van spelen (ver van te voren) en vaak ook precies op de door u gewenste starttijden. Informeer gerust naar de mogelijkheden en geef hierin uw wensen aan ons door. Wij maken dan een voorstel op maat voor u voor de diverse golfbanen België!

golf-expedition-golfreizen-golf-beweging

Greenfees België

Wanneer u zelf een accommodatie heeft gevonden en u op zoek bent naar alleen greenfees dan kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Vanaf zo 8 a 10 greenfees (ofwel 4 a 5 greenfees per persoon bij 2 personen of 3 a 4 greenfees per persoon bij 3 personen etc.) kunnen wij u een scherp voorstel doen en de greenfees ver vooruit voor u vastleggen. Wij maken eerst een voorstel voor de betreffende greenfees / golfbanen met de betreffende prijzen. Wanneer u dan akkoord bent maken wij een voor-reservering op de door u gewenste starttijden. Wij sturen u daarna een factuur en zodra we de betaling hebben ontvangen maken we de reserveringen definitief. Overzichtelijk, gemakkelijk en tegen een scherpe prijs! Neem snel contact met ons op!

Golfreizen België

In onze golfarrangementen zitten bepaalde golfbanen meestal als “standaard” verwerkt. Deze golfbanen / greenfees zijn echter naar wens aanpasbaar. Of u nu meer of minder wenst te golfen of juist een of meer andere golfbanen, laat het ons zeker even weten. Wellicht dat er een meerprijs bij komt kijken maar misschien ook helemaal niet.

Golf Expedition – Golfreizen en méér geheel op maat gemaakt!

Ervaringen van Golfers

Vragen? Stel ze direct

Naam
E-mailadres


Vragen / Opmerkingen:


Of bel naar +31(0)61 43 79 228 of +31 (0)23 - 822 11 24